Sport

Komentari 30

Seksi TV voditeljica završila u karanteni pa joj počele stizati fotografije muške 'alatke'

Seksi TV voditeljica završila u karanteni pa joj počele stizati fotografije muške 'alatke'

TV voditeljica Emma Louise Jones od 2017. godine počela je raditi za Leeds United TV, a nedavno je na društvenim mrežama objavila kako ju čeka dugih šest tjedana zbog 'lockdowna' u Engleskoj..

Sportska novinarka Emma Louise Jones (38) ove sezone prati nogometaše Leedsa zbog čega je u centru pozornosti, ali zasigurno i ne samo zbog poznavanja nogometa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Jones mnogi kažu da je zgodnija i od Dilette, najpoznatije talijanske nogometne TV voditeljice, koju često možete vidjeti na terenima kako izvještava o Leeds United.

Emma se proslavila još za vrijeme pripremnih utakmica Engleske za Svjetsko prvenstvo 2018. godine kada je kamerman bio puno više fokusiran na nju umjesto na utakmicu s Kostarikom.

Atraktivna plavuša požalila se pratiteljima na društvenim mrežama kako će joj  samoizolacija zbog aktualne pandemije korona virusa u Engleskoj biti najduža do sada. 

Naime, nije prošlo ni par sati od kad se povukla u 'svoje odaje', a već je stigla prva fotografija nečije 'muškosti'. Nedvojbeno je da je to bila prva i zadnja takvog sadržaja.

“Izdržali su tri sata ‘lockdowna’ prije nego što su mi poslali necenzuriranu fotografiju penisa na društvenim mrežama. Ovo će biti veoma dugih šest tjedana”, napisala je Jones.

Emma je osim na Twitteru aktivna i na ostalim društvenim mrežama pa ju tako na Instagramu prati preko 250.000 ljudi koje skoro pa svakodnevno animira objavama. 

Najčitaniji članci