Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Šemper će ostati u Dinamu, a posudba u 'lokose' nije opcija'

'Šemper će ostati u Dinamu, a posudba u 'lokose' nije opcija'
1

Iako su se pojavila nagađanja da bi Adrian Šemper mogao napustiti Dinamo prije no što je njegova prava seniorska i počela, menadžer mladog golmana otkriva da je sve dogovoreno

VIDEO

Odradili smo nekoliko razgovora s predstavnicima kluba i usuglasili da Adrian Šemper ostaje u Dinamu. I da posudba u Lokomotivu nije opcija, otkrio je u razgovoru za Goal menadžer mladog Dinamova golmana Darko Alegić.

Iako su se u posljednje vrijeme pojavila nagađanja kako bi talentirani Dinamov golman mogao napustiti Maksimir i prije no što je njegova prava seniorska karijera uopće počela, Alegić je ovim intervjuom otkrio da su sve eventualne nedoumice u razgovoru s Dinamom razriješene.

Šemper, dakle, ostaje na raspolaganju Zoranu Mamiću za iduću sezonu i za minute će se, kako sada stvari stoje, boriti s reprezentativcem Dominikom Livakovićem te iskusnijim Antonijom Ježinom, dok će Portugalac Eduardo vjerojatno put Meksika.

- Ja sam Dinamovo dijete, debi za prvu momčad sanjao sam od malih nogu i taj mi se san ostvario. Dobro pamtim datum kada sam debitirao za Dinamo, takve stvari se nikad ne zaboravljaju - rekao je za Goal Adrian Šemper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A cijeli razgovor s mladom Dinamovom golmanskom nadom možete pročitati na Goalu gdje je tkrio i tko mu je najdraži golman Dinama kroz povijest, žali li što nije prihvatio poziv Chelseaja te što očekuje od U-19 EP-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića