Obavijesti

Sport

Komentari 130

SENZACIJA: Ćorić dobio prvog igrača svijeta Andyja Murraya!

SENZACIJA: Ćorić dobio prvog igrača svijeta Andyja Murraya!
1

Murray očigledno danas nije bio na razini što niti malo ne umanjuje sjajan uspjeh našeg mladog tenisača. Ćorić je po drugi put, u njihovu 4. međusobnom ogledu, pobijedio škotskog tenisača

VIDEO

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić (20) ponovo je napravio senzaciju i pobijedio prvog tenisača svijeta Andyja Murraya! Borna, 59. igrač svijeta, pobijedio je 2-0 u setovima rezultatom 6-3, 6-3 i odličnim tenisom stigao do četvrtfinala ATP-a u Madridu. Borna je slavio nakon sat vremena i 26 minuta igre.

Murray očigledno danas nije bio na razini što niti malo ne umanjuje sjajan uspjeh našeg mladog tenisača. Ćorić je po drugi put, u njihovu 4. međusobnom ogledu, pobijedio škotskog tenisača. U kvalifikacijama je izgubio, ali je kao lucky loser ipak uspio doći do glavnog turnira i iznenadio ama baš sve!

Evo kako je proslavio.

- Pobjedaaaaaaa!!!! Prvi puta u karijeri svladao sam prvog igrača svijeta, drugi puta sam bio bolji od velikog Andyja Murraya... Hvala svima na stotine i stotine poruka, sutra idemo u novu borbu - napisao je Borna na Facebooku.

Društvene mreže odmah su reagirale i upitale se radi li se o laganoj krizi Andyja Murraya?

A prvi tenisač svijeta upravo je tako izgledao danas na terenu. Nikako nije mogao namjestiti ruku i borio se sa servisom u prvom setu. Osvojio je samo 11 posto poena na drugom servisu. Ćorić je 'breaknuo' Murraya tri puta zaredom i odnio je prvi set u svoju korist.

Drugi set igrao se gem za gem sve do rezultat 4-3 za našeg tenisača. Borna je ranije u setu imao jednu break loptu koju nije iskoristio, ali ovu nije propustio i poveo je 5-3 protiv Murraya i ostatak meča bio je rutinski.

Prvu meč loptu nije uspio iskoristiti, ali drugu jest i veliko slavlje je moglo početi. U četvrtfinalu ga čeka Dominic Thiem. Borna je s Austrijancem već igrao ove sezone, prije dva mjeseca u Miamiju i slavio je 2-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka