Sport

Komentari 2

Serena juri prema naslovu sa Mickeyjem Mouseom na laktu

Serena juri prema naslovu sa Mickeyjem Mouseom na laktu

Nakon ispadanja prve i treće igračice svijeta, Ashleigh Barty i Karoline Pliškove, 'pole position' favorita za osvajanje turnira preuzela je Serena Williams koja prema naslovu gazi sa simpatičnim flasterom na ruci

Serena Williams (37) je protiv Carle Suarez Navarro na terenu provela sat vremena i 5 minuta te ju pomela sa 6-2, 6-2. No, osim njezine odlične igre, pažnju je plijenio i jedan detalj malo iznad Sereninog lakta. 

Prije dvije godine Serena je rodila djevojčicu Alexis Olympiju Ohanian Jr., a izgleda da je majci i tenisačici u vremenu provedenom s kćeri u sjećanju ostao Disneyjev Mickey Mouse. Na lijevoj ruci je na Wimbledonu nosila flaster s motivima iz spomenutog crtanog filma te tako oduševila navijače.

Nakon ispadanja Australke Barty i Čehinje Pliškove, Serena je postala apsolutna favoritkinja za osvajanje Wimbledona. Od 14 sati pred njom je sunarodnjakinja Riske koja se tri do četvrtfinala tri puta vraćala nakon početnog zaostatka u mečevima, a neugodna Amerikanka je nakon što je vratila 1-0 u setovima, 30-0 u gemovima i 40-0 za Belindu Benčić preokrenula meč trećeg kola, zatim u četvrtfinalu preokrenula i zaostatak od 1-0 u setovima protiv prve tenisačice svijeta.

 

Najčitaniji članci