Obavijesti

Sport

Komentari 0

Serie A: Kaka promašio s bijele točke, Vieri zabio

Serie A: Kaka promašio s bijele točke, Vieri zabio
4

Ancelotti je odmarao pola momčadi, Budan je igrao do 67. minute za Parmu, koja je izgubila od Chieva 1-0 u izravnoj borbi za ostanak u Seriji A

VIDEO

Uz ovacije San Sira, koji se još ne “trijezni” od pobjede nad Manchester Unitedom, Milan je protiv Fiorentine istrčao bez četiri -pet standardnih prvotimaca. Nisu igrali Seedorf, Maldini, Oddo, Inzaghi, ali jest Kaka, koji je u 27. minuti iz penala pogodio stativu. Do pobjede je mogla i Fiorentina jer i Reginaldo je pogodio okvir gola, no derbi je završio bez golova. Igor Budan igrao je do 67. minute za Parmu, koja je izgubila 1-0 od Chieva u izravnoj borbi za ostanak u Serie A. Prvak Inter nastavio je šampionski niz pobjedom u Messini. Mancini je za finale Kupa protiv Rome odmarao Materazzija, Figa, Maicona, Julija Cesara, no Inter je uspio pobijediti 1-0 golom Crespa. Argentinac je ušao s klupe u 71. i nepunu minutu kasnije zabio gol za pobjedu. Interov golman Toldo u 70. je minuti obranio penal Di Napoliju. Važnu pobjedu u borbi za ostanak ostvario je Torino, svladavši Ascoli 1-0 golom Rossine, a Cagliari je s igračem više preokrenuo vodstvo Udinesea i na kraju pobijedio 2-1. Ova tri boda mogla bi se pokazati spasonosnima za Ascoli. Lazio je golom Jimeneza pobijedio Livorno 1-0 u derbiju koji ima i politički predznak - igraju klubovi krajnje desne i krajne lijeve orijentacije.S nova tri boda Lazio je prestigao Milan na 3. poziciji. Knežević je odigrao solidnih 90 minuta u dresu Livorna. Cristian Vieri vratio se golom u pobjedi njegove Atalante nad Sienom 3-1, a Empoli je kući svladao Cataniju 2-1 i u borbi za Kup Uefe pretekao Fiorentinu te Palermo, koji je kući izgubio 2-1 od Rome. Sampdoria i Reggina odigrali su bez golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu