Obavijesti

Sport

Komentari 26

Server proradio, paketi za LP gotovo rasprodani preko weba

Server proradio, paketi za LP gotovo rasprodani preko weba
1

Do petak u podne nestalo je ulaznica za istok i sjever dolje. Za zapadnu tribinu dolje bilo je još samo dvije ulaznice, a tek stotinu za gore. Radi se o online prodaji karata

VIDEO

Internetska prodaja u subotu je radila bez problema s poslužiteljem pa su gotovo rasprodani paketi ulaznica za Real, Lyon i Ajax koji su se našli u ponudi.

Izgleda da su u Dinamu imali dobar 'nos' kad su odlučili prodavati ulaznice za susrete Lige prvaka u paketu.

- Neće ostati niti jedna ulaznica za pojedinačnu prodaju, sto posto sam uvjeren da će biti prodane sve ulaznice u paketima – tvrdio je Zdravko Mamić.

Istina, nismo mu baš vjerovali, 1200 kuna za zapadnu tribinu za tri utakmice Lige prvaka, pa makar se radilo o suparnicima kao što su Real, Lyon i Ajax, činilo se mnogo. No, već nakon 24 sata prodaje na internetu ulaznica koje su bile namijenjene takvom načinu prodaje uglavnom su nestale. Dobro, nije ih bilo strašno puno, tek nekoliko tisuća. A kakvo je zanimanje svjedoči i podatak da je server tvrtke koja za Dinamo prodaje ulaznice preko interneta u petak uglavnom bio u kolapsu. Tek se kasno poslijepodne i navečer moglo ući nakon mnogo pokušaja i kupiti željeni paket ulaznica.

Tako je do jučer u podne nestalo ulaznica za istočnu tribinu, za donji dio sjeverne tribine, na tržištu su bile još samo dvije ulaznice za donju etažu zapadne tribine, a tek je nešto više od stotinu ulaznica ostalo za gornju zapadnu tribinu.

Oni uvijek negativno nastrojeni na forumima su tvrdili da je sve to laž, no mogli su i sami pokušati ući na stranicu za kupnju ulaznica i uvjeriti se u činjenično stanje. Očito je da će tih malo više od stotinu ulaznica planuti prije isteka roka za prodaju putem interneta (6. rujna u 22 sata). No, da ne bude zabune, valja ponoviti da je to tek prvi dio prodaje ulaznice. Navijači Dinama koji imaju godišnje ulaznice moći će na posebnoj blagajni (kiosk na križanju Maksimirske i Svetica) od ponedjeljka u 10 sati do srijede u 22 sata kupiti pakete ranije od ostalih.

A prava gužva očekuje se na maksimirskim blagajnama u srijedu u podne kada počinje redovna prodaja ulaznica za Ligu prvaka. Iako se ne čini da bi se to moglo dogoditi, ostane li pokoji paket ulaznica neprodan, 13. rujna prodavat će se ulaznice za  pojedinačne utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera