Obavijesti

Sport

Komentari 21

Sesar se vratio u Cibonu kad je vidio tko sve igra košarku

Sesar se vratio u Cibonu kad je vidio tko sve igra košarku
3

Zasad će samo trenirati, nema nikakve obveze prema nama niti mi prema njemu, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje, komentirao je Anzulović Sesarov povratak

VIDEO

Josip me nazvao i pitao može li trenirati s nama. Naravno da sam mu rekao da može, sretan sam što mu to mogu omogućiti, otkrio je Dražen Anzulović prve korake povratka košarci jednog od najvećih hrvatskih talenata uopće.

- Zasad će samo trenirati, nema nikakve obveze prema nama niti mi prema njemu, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje - tvrdi Zula.

No u Ciboni se nadaju da bi se Sesar mogao vratiti barem približno na razinu na kojoj je nekad bio, a to je ovoj momčadi i više nego dovoljno.

Nema sumnje da pravi Josip Sesar, koji će 17. siječnja proslaviti 33. rođendan, ne samo da može pomoći nego bi vjerojatno vrlo brzo postao i vođa ove mlade Cibone. No pitanje je ima li snage za još jedan povratak.

- Jako sam zadovoljan onim što sam vidio na prvom treningu - tvrdi Zula, a Sesar zasad nema očekivanja.

- Došao sam trenirati, probati, pa ćemo vidjeti. Nakon mjesec dana znat ćemo hoću li ostati ili ne.

Iako više od dvije godine nije ozbiljno igrao košarku, Sesarov život se nije puno promijenio u odnosu na igračke dane. Svaki dan trči, nema ni grama viška i to bi mogao biti ključni faktor njegova povratka. Još donedavno su mu stizale ponude izvana, ali Josip je sve redom odbijao jer nije htio iz Zagreba. Ali Ciboninu sigurno neće. Makar igrao za siću.

Nakon par mjeseci dosadilo mu je biti trener Zrinjevca    

Početkom ove sezone Josip Sesar postao je novi trener košarkaša Zrinjevca i prvi dio drugoligaškog prvenstva završio s devet pobjeda i dva poraza. No nakon što je počeo trenirati s Cibonom, zamrznut će trenersku karijeru na najmanje mjesec dana, ovisno o tome kako će ova avantura završiti. Iako uživa trenirajući Zrinjevac, još se osjeća sposobnim igrati, a to mu je neusporedivo draže. Cijela priča nema nikakve veze s novcem nego s izazovom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica