Obavijesti

Sport

Komentari 109

24sata uživo iz Deauvillea: I Ćorluka propušta Španjolce?!

24sata uživo iz Deauvillea: I Ćorluka propušta Španjolce?!
9

Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Domagoj Vida, Marcelo Brozović i Vedran Ćorluka propustili su prvi trening reprezentacije nakon Češke. Pogledajte javljanje UŽIVO

VIDEO

Dan nakon utakmice protiv Češke u Saint-Étienneu hrvatska nogometna reprezentacija održala je trening u Deauvilleu kojemu su, uz kolege iz Večernjeg lista, prisustvovali samo novinari 24sata.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

- Nedugo nakon utakmice krenuli smo prema kampu reprezentacije i putovali 700 kilometara cijelu noć kako bismo vas izvijestili. Zapravo smo, uz Večernji list, jedini koji su stigli na prvi trening koji prolazi u dosta tmurnoj atmosferi, tužnoj da ne može biti tužnijoj - rekao je naš izvjestitelj Dubravko Miličić pa nastavio sa svježim vijestima:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nedostaje čak šest igrača koji su jučer igrali: Vida i Ćorluka kao stoperski par, nema Brozovića, Perišića, Mandžukića ni Modrića. Sve prolazi u atmosferi iščekivanja Uefine odluke koja bi trebala biti iza podneva: hoće li Hrvatska ostati na Euru ili će biti poslana kući kao prva reprezentacija u povijesti europskih prvenstava?

No to nisu jedine loše vijesti...

- Luka Modrić i Vedran Ćorluka najvjerojatnije neće igrati protiv Španjolske; Modrić jer je ozljeda aduktora odnosno upala mišića ipak malo bolnija nego što se to u prvi mah očekivalo, dok Ćorluki nije uspjela zarasti rana na glavi. Tri šava koja je dobio na poluvremenu utakmice protiv Turske popucala su.

Pokretanje videa...

00:39

Ako mislite da je to bilo sve od loših vijesti, opet ste se prevarili. Hrvatska još nikad, barem kad su natjecateljske utakmice u pitanju, nije pobijedila kada u sastavu nisu bili Vedran Ćorluka i Luka Modrić. Dobra vijest u moru loših svakako je činjenica da se Hrvatska praktički plasirala u osminu finala Eura.

- U 98 posto kalkulacija, za koje bi nam trebao pomoći neki profesor matematike da ih izračunamo, Hrvatska s četiri boda prolazi u osminu finala. To nije loše po mom izračunu.

Za kraj smo ostavili još jednu dobru vijest.

Pokretanje videa...

00:14

- Bilo je malo smijeha, Darijo Srna je među inicijatorima dobre atmosfere. Najveće pitanje bilo je kako vratiti onaj touch, onu čaroliju s prve dvije utakmice koja je sasvim spontano izrasla na obiteljskim tragedijama i na cjelokupnoj situaciji u državi. Bojali smo se da bi ta čarolija mogla izostati, ali prethodni krug koji su igrači otrčali ipak nas je malo razveselio, igrači su se počeli smijati i pričati viceve.

Pokretanje videa...

04:14
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi