Obavijesti

Sport

Komentari 8

Šestorica Patriotsa odbila doći na svečani prijem u Bijelu kuću

Šestorica Patriotsa odbila doći na svečani prijem u Bijelu kuću
1

Osvajači Super Bowla tradicionalno dolaze na svečani prijem kod predsjednika SAD-a, no uvijek se nađe netko tko to želi izbjeći. Tako ni kod Donalda Trumpa neće ići svi Patriotsi

VIDEO

Iako ih se snažno povezuje s Donaldom Trumpom, New England Patriotsi pokazali su prilično nesuglasje kad je u pitanju odaziv na svečani prijem kod predsjednika SAD-a. Ukupno šestorica članova osvajača 51. Super Bowla ne želi u Bijelu kuću, javljaju američki mediji.

Defensive end Chris Long, running back LeGarrette Blount, defensive tackle Alan Branch i linebacker Dont'a Hightower pridružili su se defensive backu Devinu McCourtyju i tight endu Martellusu Bennettu, koji su ranije ovaj tjedan objavili kako će bojkotirati susret s najmoćnijim čovjekom svijeta.

No nisu se svi igrači pozvali na političke i(li) ideološke razloge - barem ne javno. To su učinila samo dvojica, McCourty i Bennett. Branch je, primjerice, u srijedu rekao kako će se umjesto toga družiti s obitelji, a Hightower je poručio kako je već jednom to učinio.

"Planirao sam propustiti posjet, nisu me pitali. Ne trebam otvoreno pismo kako bih objašnjavao svoje riječi. Ne pridružujem se nikome. To je moja odluka", objavio je Chris Long na Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blount je, pak, izjavio kako neće ići u Bijelu kuću jer se tamo "ne osjeća dobrodošlo". Službeno se o ovom slučaju nisu izjasnili ni Patriotsi ni Bijela kuća. Datum posjeta još nije određen, najavljuje se tek kako će to biti "kasnije ove godine".

CNN predviđa kako će još igrača izbivati sa službenog prijema, no među njima vrlo vjerojatno neće biti vođa navale i najveća zvijezda momčadi Tom Brady i trener Bill Belichick, za koje je Trump uoči predsjedničkih izbora otkrio da podržavaju njegovu kampanju.

Bradyjeva supruga Gisele Bündchen demantirala je te navode na društvenim mrežama, no Trump se potom nakon pobjede pohvalio da su mu telefonski čestitali Brady i Robert Kraft, vlasnik Patriotsa. Quarter back New Englanda nije opovrgnuo njegove riječi, ustvrdivši da "naziva puno ljudi".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića