Obavijesti

Sport

Komentari 3

Sevilla pred ispadanjem, Rakitić poludio: Svi bi trebali šutjeti i raditi! Ovo je neobjašnjivo

Sevilla pred ispadanjem, Rakitić poludio: Svi bi trebali šutjeti i raditi! Ovo je neobjašnjivo
2

Neobjašnjive su naše greške. Ne želim uperiti prstom ni u koga, ali došli smo do točke kada nam se ovakve stvari više ne smiju događati, rekao je Ivan Rakitić za klupsku televiziju nakon novog kiksa Seville

VIDEO

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić (34), čija se Sevilla nalazi u zoni ispadanja iz prve lige, poručio je da će se momčad teško izvući nastavi li igrati kao dosad.

Sevilla je u subotu izgubila s 1-2 na gostovanju u Gironi nastavivši agoniju u kojoj se nalazi od početka sezone,

- Hm…kako ubiti samoga sebe -  rekao je Rakitić, 34-godišnji kapetan Seville, upitan da analizira tu utakmicu.

Sevilla je u Gironi, gradu u Kataloniji, povela u 13. minuti no domaćini su izjednačili u 46. pa u 88. minuti postigli pobjednički gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Copa del Rey - Semi Final Second Leg - FC Barcelona v Sevilla

- Ne smijemo više raditi ovakve gluposti nego izvući Sevillu iz situacije u kojoj se nalazi. No nastavimo li ovako, bit će teško. Moramo shvatiti da nije vrijeme za priče niti smijanje, nego da konačno ustanemo i damo sve od sebe - napomenuo je Rakitić, koji je asistirao za gol te odigrao svih 90 minuta.

Rakitić asistirao, Sevilla tone prema dnu: Girona ih srušila
Rakitić asistirao, Sevilla tone prema dnu: Girona ih srušila

U Španjolskoj je odigrano 17 od 38 kola. Sevilla će u subotu biti domačin Cadizu, u andaluškom derbiju momčadi iz zone ispadanja.

- Sada moramo krenuti naprijed zajedno, više nego ikada. Borimo se, trudimo se i na kraju primimo gol. To moramo promijeniti - izjavio je bivši hrvatski reprezentativac iza kojeg su ove sezone 22 nastupa uz tri asistencije.

- Sevilla bi trebala biti visoko gore, a ne ovdje gdje je sada. Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi - zaključio je Rakitić.

Sevilla, šesterostruki osvajač Europske lige, u listopadu je smijenila trenera Julena Lopeteguija a na njegovo mjesto dovela Jorgea Sampaolija. U 10 prvenstvenih utakmica pod njegovim vodstvom ostvarene su dvije pobjede te po četiri remija i poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener