Obavijesti

Sport

Komentari 54

Sharbini: Imamo puno boljeg trenera od njih, pročitao ih je

Sharbini: Imamo puno boljeg trenera od njih, pročitao ih je
1

Dobar sam s Ivanom Bebekom, u Rijeci idemo u istu teretanu, kod Širole. Ja se nadam da će dobro suditi, rekao je Anas o sucu subotnjeg derbija na Poljudu

VIDEO

Glasnogovornik Hajduka Ante Bilić precizno je izračunao je kako je od dolaska braće Sharbini na Poljud prošlo točno 756 dana i od tada braća nisu zajedno gostovala na konferencijama. Očito je važnost derbija nagnala čelnike da dovedu braću pred novinare.

- Znamo što nosi ova utakmica, pobjedom bi ostali u utrci za naslov prvaka i mislim da za to imamo snage. Puno smo bolji nego lani, dobili smo pravog trenera s kojim nećemo gubiti bodove na malim utakmicama. Zato su nam bodovi protiv Dinama jako važni - rekao je mlađi Sharbini i dodao kako je Dinamo dobra mommčad, dobro izgledaju, ali pred punim Poljudom su padale i veće momčadi.

Anas u novoj ulozi polušpice igra kao preporođen.

- Puno više sam u kontaktu s loptom, više surađujem sa suigračima, na lijevom boku se osjećam nekako izoliran.

Što se tiče zahladnjelih odnosa na relaciji juga i sjevera, Anas kaže kako mu se činilo dok je igrao u Rijeci da suci navlače za Dinamo i Hajduk, a sada je uvjeren da navlače za Dinamo. Pravdu će u derbiju dijeliti njegov sugrađanin Ivan Bebek.

- Dobar sam s njim, u Rijeci idemo u istu teretanu, kod Širole. Ja se nadam da će dobro suditi.

Anasa nije bilo dugo u medijima, kaže kako nije ljut na novinare nego se jednostavno želio maknuti iz javnosti.

- Vidite i sami koliko mi je to uspjelo, i bez izjava stalno sam bio u medijima. Svjestan sam da to mora tako biti. Ako u subotu ne bude dobro, opet ću ja u nedjelju biti glavni krivac. Opet će se pisati o mom ugovoru, plaći...

Sharbini kaže kako mu je u dresu Hajduka najdraži gol koji je postigao Dinamu u prošlom derbiju na Poljudu, a što se tiče procjene odnosa snaga s Dinamom kaže:

- Dinamo je jako dobar na svim pozicijama, ali mi imamo puno boljeg trenera koji ih je taktički pročitao i to je naša najveća prednost. Oni tvrde da su igrački puno bolji, vidjet ćemo za dva dana. To je najpoštenije. Onaj tko je bolji, neka to pokaže na terenu.

Ne vjeruje da će igrači Dinama u derbiju biti opterećeni utakmicom protiv Reala u Ligi prvaka.

- Sigurno neće jer znaju da bi pobjedom na Poljudu jednu ruku stavili na naslov prvaka. Uostalom, protiv Reala nemaju što očekivati i siguran sam da će se pripremati za Hajduk - kaže Anas koji je najavio da će i u derbiju istrčati u sretnim kopačkama.

- Isti model, samo malo drugačija boja - na što je Ahmad dodao:

- Više mu ne dam ni da uđe u Nikeov dućan, u ovima 'adidaskama' je najbolji.

'Ne znam ima li Dinamo uopće slabu točku'

Stariji Sharbini procvjetao je dolaskom Balakova, napokon je dobio priliku i postigao dva gola. Isto se od njega očekuje i u derbiju.

- Svjesni smo njihove kvalitete, dobro su popunjeni na svim pozicijama, igraju LP, a naša šansa su domaći teren, publika i agresivnost. Moramo zabiti što prije gol - kaže Ahmad koji na pitanje o Dinamovim slabim točkama kaže:

- Ne znam imaju li slabu točku. Na svim pozicijama su odlični, ali derbi je to i sve je moguće.

I Anas i Ahmad su zabijali Dinamu, nadaju se kako će biti još golova. Ahmadu bi glavna prepreka trebao biti Josip Šimunić.

- Svi znamo njegovu kvalitetu, vrhunsku karijeru, on je odličan igrač. Ako će igrati, dat ću sve od sebe da ima problema sa mnom - zaključuje stariji Sharbini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani