Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sharbini zbog vožnje u pijanom stanju kažnjen sa 600 kuna...

Sharbini zbog vožnje u pijanom stanju kažnjen sa 600 kuna...
1

Sharbini je proglašen krivim za prekršaj koji se dogodio još tamo 18. prosinca 2016. godine oko 4 sata ujutro. Policija je kontrolom utvrdila da je za upravljačem bio pod utjecajem alkohola s 1,04 promila

Anas Sharbini (32), jedan od najpoznatijih nogometaša HNK Rijeka svih vremena, kažnjen je sa 600 kuna zbog toga što je u alkoholiziranom stanju upravljao automobilom u Dražicama.

Pokretanje videa ...

Presudio je tako delnički sud koji je vodio prekršajni postupak, a na odluku ne postoji pravo žalbe. Smatrat će se da je novčana kazna u cijelosti plaćena ako u roku nakon pravomoćnosti presude uplati dvije trećine novčane kazne, no dužan je nadoknaditi i 200 kuna na ime troškova prekršajnog postupka, piše novilist.hr.

Sharbini je proglašen krivim za prekršaj koji se dogodio još tamo 18. prosinca 2016. godine oko 4 sata ujutro. Policija je kontrolom utvrdila da je za upravljačem bio pod utjecajem alkohola s 1,04 promila.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, obvezni prekršajni nalog izdala je Postaja prometne policije Rijeka. Sharbini je na njega uložio prigovor, osporavajući da je počinio prekršaj, jer je sumnjao u ispravnost izvršenog mjerenja.

Naknadne kontrole pokazale su da je i policijski službenik bio podoban isto kao i da je mjerni uređaj bio valjan. U presudi delničkog suda stoji i da se Sharbini ljetos nije odazvao na zakazanu sudsku raspravu.

Podsjećamo, Sharbini je lani dobio šest tisuća kuna kazne i zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca jer je zatečen u vožnji u vrijeme kada mu je na snazi bila ranija zabrana vožnje.