Obavijesti

Sport

Komentari 32

Show u NFL-u: Pogodili prečku pa stativu i ispali iz playoffa!

Show u NFL-u: Pogodili prečku pa stativu i ispali iz playoffa!
1

Navijači su ubrzo poludjeli, udaraču Parkeyju sada brojni predviđaju otkaz, a na njegovoj Wikipedia stranici pozicija u momčadi nakratko je bila promijenjena u zidara

VIDEO

Prošlosezonski NFL prvaci Philadelphia Eaglesi kroz ušicu su se igle provukli u wildcard utakmici doigravanja protiv Chicago Bearsa pobjedom 16-15.

A utakmica je bila - jedna od bizarnijih u dugo vremena! I pravi spektakl istovremeno...

Obrambena mašinerija Bearsa držala je prvake na malom broju poena, a deset sekundi do kraja bili su na minus jedan te je njihov udarač Cody Parkey imao priliku zabiti nogom za tri poena te donijeti pobjedu Bearsima. Parkey se zaletio i zapucao s 43 jarda te zabio! 

U Chicagu je nastala prava eksplozija, no onda ipak - razočaranje. Udarac se poništava, jer je prije samog udarca trener Eaglesa Doug Pederson stigao pozvati svoju posljednju minutu odmora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I došao je na red ponovno Parkey, koji je ove sezone u jednoj utakmici uspio nemoguće - četiri puta je pogodio stativu! I sada je ponovno uspio nemoguće. Pogodio je lijevu stativu, a lopta se onda odbila u - prečku! Nakon toga je otišla van, kao što su i Bearsi otišli van doigravanja...

>>>UDARAC POGLEDAJTE OVDJE<<<

NFL: NFC Wild Card-Philadelphia Eagles at Chicago Bears

Navijači su ubrzo poludjeli, Parkeyju sada brojni predviđaju otkaz, a na njegovoj Wikipedia stranici pozicija u momčadi nakratko je bila promijenjena u zidara.

No nije to jedina bizarna situacija na utakmici. Nakon dodavanja quarterbacka Mitcha Trubiskog svom hvataču obrana ga je srušila s loptom te mu je ispala iz ruku.

I dok su svi mislili kako je pri rušenju hvatač dotakao pod laktovima te da se radilo o nekompletiranom dodavanju, to se nije dogodilo te se zapravo radilo o živoj lopti na koju su mogli, a i trebali, ići igrači obje ekipe. No na nju je išao - nitko! Tu loptu naposljetku je pokupio sudac, a lopta se vratila na početnu liniju.

Sinoć se igrala i utakmica Baltimore Ravensa i Los Angeles Chargersa, a i tu je napad pobijedio obranu. Chargersi su na poluvremenu vodili 12-0, a naposljetku svladali mladog Lamara Jacksona i društvo 23-17.

Jackson je neprestano gubio lopte, a heroji Grada anđela bili su obrambene zvijeri Joey Bosa i Melvin Ingram, koji su neprestano terorizirali zvijezdu Baltimorea.

Eaglesi će sada imati težak zadatak protiv jedne od najjačih momčadi lige, New Orleans Saintsa, dok će Chargersi odmjeriti snage s uvijek moćnim New England Patriotsima.

U ostalim susretima igrat će Dallas Cowboysi protiv Los Angeles Ramsa te Kansas City Chiefsi protiv Indianapolis Coltsa.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram