Sport

Komentari 9

Šibenik doveo krilnog igrača koji ima 100 nastupa u LaLigi

Šibenik doveo krilnog igrača koji ima 100 nastupa u LaLigi

Burgui je u Real Madrid stigao 2013. godine, nakon čega su uslijedile posudbe u Espanyol i Sporting Gijón, prije nego što su ga "kraljevi" odlučili prodati Alavesu 2017. za tri milijuna eura

Španjolski krilni napadač Burgui (28) novi je igrač Šibenika. Uzeo je dres s brojem 9, a klub sa Šubićevca nije otkrio na koliko je Burgui potpisao ugovor.

POGLEDAJTE VIDEO: Poginuo Dražen Gović

Burgui je u Real Madrid stigao 2013. godine, nakon čega su uslijedile posudbe u Espanyol i Sporting Gijón, prije nego što su ga "kraljevi" odlučili prodati Alavesu 2017. za tri milijuna eura.

Od lipnja prošle godine nema klub. Posljednju je utakmicu odigrao 21. veljače 2021., prije gotovo godinu dana. U LaLigi je odigrao točno sto utakmica uz učinak od pet golova i sedam asistencija.

U Šibeniku je prošao liječnički pregled te pogledao utakmicu 23. kola HT Prve lige protiv Dragovoljca. Stiže kao zamjena za Marina Jakoliša (25), koji je otišao u francuski Angers.

Šibenik je ostao bez trenera nakon što im je Dragovoljac zabio pet komada (5-0). Ferdo Milin dobio je otkaz, a momčad je privremeno preuzeo njegov pomoćnik Marko Kartelo. Njemu asistira Ante Kulušić, čovjek koji je ponikao u Šibeniku te napravio veliku karijeru u Turskoj. 

Najčitaniji članci