Obavijesti

Sport

Komentari 26

Šikić: Sudac nas je masakrirao! Pušnik: Ma bit ćete u prvih pet

Šikić: Sudac nas je masakrirao! Pušnik: Ma bit ćete u prvih pet
1

Žao mi je Fiolića koji se od Lokomotive oprostio na ovakav način. No, otkada sam u Lokomotivi, znamo naš put. Stvori igrača, pa ti ga uzmu, rekao je Tomo Ivković

VIDEO

Slobodno napišite kako ovaj sudac ne može suditi Prvu ligu. Masakrirao nas je, rekao je direktor Lokomotive Božidar Šikić nakon poraza od Hajduka 2-0 u Kranjčevićevoj ulici misleći na kriterij Čakovčanina Igora Križarića.

Siniša Rožman dobio je dva žuta kartona u prvom poluvremenu, što je imalo utjecaja na konačan ishod utakmice.

- Ako je Rožman dobio drugi žuti karton, trebali su ga dobiti i neki njihovi igrači. A nisam siguran niti da je Rožman zaslužio prvi žuti karton - dodao je Šikić.

Trener lokosa Tomislav Ivković nije htio trošiti riječi na suđenje. No ne može mu biti svejedno kad pogleda situaciju na ljestvici.

- Svaka utakmica nam je ista. Iz prve prigode primimo gol, iz druge - drugi gol. A mi iz svojih prigoda ne zabijamo. Teško je tako igrati. Imali smo dva-tri zicera koja smo propustili i odmah za to bili kažnjeni. Pa smo dobili i taj nesretni crveni karton. Dali smo svoj maksimum, nemam što zamjeriti svojim igračima - poručio je nakon utakmice.

Lokomotiva će tijekom reprezentativne stanke u razne selekcije dati čak 11 igrača, a ostat će i bez Ivana Fiolića koji seli u Dinamo.

- Žao mi je Fiolića koji se od Lokomotive oprostio na ovakav način. Nije mu bilo lako posljednjih dana, on je još dijete, a bio je pod velikim pritiskom. No, otkada sam u Lokomotivi, znamo naš put. Stvori igrača, pa ti ga uzmu, pa odmah moraš stvarati dalje. Nije to jednostavno - zaključio je Ivković.

Njegov kolega na drugoj strani Marijan Pušnik napokon ima malo razloga za zadovoljstvo.

- Čestitke momcima na zasluženoj pobjedi, bilo je teško skupiti momke nakon utakmice s Maccabijem. Neke sam igrače ostavio vani kako bih ih osvježio. Lokomotiva? Ma oni su jako dobri, kada se skupe lako će biti u prvih pet momčadi lige. Ova pobjeda poticaj nam je za dalje, sada ćemo tijekom reprezentativne pauze barem normalno trenirati i dobro se osvježiti uoči nastavka sezone - kazao je Slovenac.

Ante Erceg zabio je vodeći gol za "bile", svoj treći otkako je stigao iz Splita. A baš je Split (klub) razlog zbog kojeg nije slavio gol.

- Nisam želio slaviti gol zbog mojih prijatelja iz Splita. Baš su mi Zagorac i Majstorović ostali ponajbolji prijatelji iz Splita, ne bi bilo fer prema njima da sam ga previše slavio. Bilo je dosta sparno, a utakmica s Maccabijem je dosta iscrpila neke naše igrače. No dobili smo zasluženo - rekao je Erceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka