Obavijesti

Sport

Komentari 12

Silva se vratio porazom: Ovo je bila korupcija, kao i u Brazilu

Silva se vratio porazom: Ovo je bila korupcija, kao i u Brazilu
13

Anderson Silva vratio se u kavez nakon jednogodišnje suspenzije, no u povratničkom meču izgubio je od Michaela Bispinga dvojbenom odlukom sudaca

VIDEO

Vidjeli ste sto še dogodilo, nemam što više reći. Borio sam se za vas i to je to. Hvala vam na podršci. Dobro sam, vraćam se kući svojoj obitelji, poručio je Anderson Silva svojim navijačima nakon povratničkog meča u O2 Areni u Londonu.

'Spidera' nije bilo godinu dana zbog suspenzije, no povratnički meč nije prošao kako je planirao. Izgubio je u pet rundi od Michaela Bispinga sudačkom odlukom iako je nakon meča bio uvjeren da će on pobjednički podići ruke u zrak. Nakon meča jasno je poručio što misli od odluci sudaca.

- Dana mi je misija i ja sam je ispunio, ali ponekad je to, baš kao i u Brazilu, potpuna korupcija - rekao je još vruć u ringu.

A ako bi pobjednika odlučivali samo prema fizičkom izgledu nakon borbe, sve bodove bi nedvojbeno dali legendarnom Brazilcu. Lice Britanca bilo je vidljivo unakaženo, no suci su očito Silvi zamjerili neozbiljnost i nemogućnost da dokrajči protivnika. Bisping je uglavnom aktivnije napadao, no Anderson Silva udarao je preciznije i u nekoliko navrata činilo se da će Britanac završiti meč bez svijesti.

- Puno je toga rečeno između nas dvojice, no ja nevjerojatno cijenim Andersona i smatram kako je on najveći borac svih vremena. Anderson, rekao sam ti svašta, ali ne može se ničime mjeriti koliko te cijenim. Insprirao si me kroz cijelu karijeru. Ja sam pomalo bahata osoba koja govori svašta, no uvijek sam gledao Silvu i mislio o tome kako želim biti taj momak. Anderson Silva, hvala ti - emotivno je nakon meča Bisping poručio Brazilcu.

Upornost i aktivnost se na kraju isplatila i iz meča je upravo on izašao podignutih ruku. S druge strane Silva je još jednom ostao vjeran svom razigranom, pomalo neozbiljnom stilu borbe u kojem je cijelo vrijeme tražio savršeni zadnji udarac do kojeg na kraju nije mogao doći. Osvetilo mu se to i iz ringa je izašao pognute glave iako su mnogi mislili da je dovoljno napravio za pobjedu.

- Morao bih pogledati ponovno, no kad je počinjala posljednja runda, smatrao sam da će ona odlučiti. Na kraju sam mislio da je Anderson pobijedio, ali suci su mislili drugačije - rekao je predsjednik UFC-a Dana White te dodao:

- Andersonu su trebale dvije runde da se opusti, no na kraju je odradio jako dobru borbu, posebno za jednog 40-godišnjaka koji se borio samo jednom u posljednje dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima