Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šime Vrsaljko operirao koljeno: Prošlo je super! Hvala svima...

Šime Vrsaljko operirao koljeno: Prošlo je super! Hvala svima...
1

Atlético je posudio Vrsaljka Interu na godinu dana, a talijanski klub na kraju sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora za oko 17 milijuna eura. No zbog problema s koljenom izgledan je njegov povratak u Atlético

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko operirao je u srijedu u Belgiji lijevo koljeno. Atletico Madrid je objavio da će naš reprezentativac "dugo vremena izbivati s terena".

- Doktor Villalón, kao predstavnik kluba, nazočio je zahvatu koji je izvršen nad desnim bekom, a igrač će početi oporavak pod nadgledanjem naše liječničke službe - navedeno je u priopćenju Atlética.

- Iz Atlético Madrida želimo odaslati našu podršku hrvatskom igraču u njegovom oporavku te mu zaželjeti da se na teren vrati što prije - dodaje se u priopćenju.

Trećeplasirana momčad španjolskog prvenstva smatra da će 27-godišnji nogometaš "dugo vremena izbivati s terena".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šime se javio na Instagramu nakon operacije.

- Operacija je prošla super! Hvala svima na velikoj podršci - napisao je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Operacija je prošla super! Hvala svima na velikoj podršci❤️💪

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Zbog problema s koljenom će se vratiti u Madrid

Atlético je prošlo ljeto posudio Vrsaljka milanskom Interu na godinu dana za oko 6,5 milijuna eura, a talijanski klub na kraju sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora za oko 17 milijuna eura. No zbog problema s koljenom izgledan je njegov povratak u Atlético u lipnju.

Hrvatski branič posljednju je utakmicu za Inter odigrao 13. siječnja u kupu protiv Beneventa, kada je na travnjaku proveo svih 90 minuta. Ove sezone je nastupio u trinaest utakmica za crno-plave iz Milana pri čemu je dva puta asistirao za pogodak.

Inter je prošli mjesec na njegovu poziciju doveo 27-godišnjeg desnog beka Cédrica Soaresa. Portugalac je na šest mjeseci posuđen iz Southamptona. Inter se nalazi na trećem mjestu u talijanskom prvenstvu s 20 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Atlético je Vrsaljka doveo u ljeto 2016. iz talijanskog Sassuola za 16 milijuna eura, te s njim ima ugovor do ljeta 2022. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram