Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Sin mi kaže da je bolji bio naš derbi u Zagrebu nego engleski'

'Sin mi kaže da je bolji bio naš derbi u Zagrebu nego engleski'
1

Moj sin je gledao u subotu prvo ogled Liverpoola i Manchester Uniteda, a zatim našu utakmicu protiv Dinama. I znate što mi je rekao? Da je naš derbi bio puno bolji, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić

VIDEO

Nakon remija Dinama i Osijeka (1-1), u Maksimiru su počeli nabrajati sudačke propuste, vidjeli su neopravdano poništen gol Ademija i nedosuđen crveni karton Lope, nepostojeća zaleđa Osječana, a trener momčadi iz Gradskog vrta Zoran Zekić vidio je - nogomet.

- Žao mi je što se nakon onako dobre utakmice, nakon svega što smo vidjeli u jednom fenomenalnom derbiju, priča o suđenju. Čuo sam da čelnici Dinama govore da su oštećeni, ali ja mislim da su suci griješili i na našu i na njihovu štetu. Pa Henriquez je kod gola za izjednačenje loptu primio rukom! - rekao je Zekić pa u praktički u jednom dahu nastavio:

- Moj sin je gledao u subotu prvo ogled Liverpoola i Manchester Uniteda, a zatim našu utakmicu protiv Dinama. I znate što mi je rekao? Da je naš derbi bio puno bolji, da je puno više uživao, da su Englezi previše kalkulirali.

Nije Zoran Zekić jedan od trenera koji vole govoriti o suđenju, zato ga toliko i smeta što je priča sad krenula u tom smjeru.

- Mogli bismo nakon svakoga kola secirati sudačke odluke, analizirati ih, ali mislim da bi stvarno bilo bolje da pričamo o sjajnom nogometu koji smo vidjeli. Da smo bili samo malo mirniji, mogli smo Dinamu zabiti dva ili tri gola, ali činjenica je i da je Dinamo imao svojih šansi, i to jako dobrih. Ali tako je to, za pravu utakmicu su potrebne dvije momčadi, a to smo u Maksimiru i imali - rekao je Zekić, svjestan da njegova momčad puno bolje izgleda u okršajima s najjačim protivnicima, nego s onima iz donjeg doma.

- Gledajte, mi smo praktički bez odmora još od lipnja i teško nam je igrati kad treba napadati na organiziranu obranu. Zato puno bolje igramo u derbijima, ali ja sam uvjeren da će se i to uskoro promijeniti - uvjeren je Zekić.

Pratio je i on, naravno, sve što se događa oko reprezentacije.

- Uopće se ne brinem hoćemo li otići u Rusiju. Nismo prvi put u ovakvoj situaciji i ne samo da ćemo ići na SP, nego će ondje ova generacija biti sposobna za velike stvari - zaključio je trener Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe