Sport

Komentari 3

'Sine, ti si danas odgovoran za jedno 700-800 svojih kvadrata'

'Sine, ti si danas odgovoran za jedno 700-800 svojih kvadrata'

Jedan od najosebujnijih trenera s ovih prostora još je jednom svojoj neviđenom taktikom potpuno iznenadio nogometne stručnjake. 'Ti ćeš mi pokriti jedno 700-800 kvadrata', najavio je Braco svom igraču...

 Alija Braco Hadžiosmanović, nogometni stručnjak, a neki kažu i čarobnjak s out linije bosanskohercegovačkih travnjaka još je jednom dao upute igračima svoga niželigaša Vrbanjuše. Naime, klub mu je u nedjelju igrao prvenstvenu utakmicu u kojoj je svladala igrače Juga s 3-0, a Hadžiosmanović je na Facebooku opet objavio video u kojem se vidi kako je motivirao igrače u svlačionici prije utakmice.

Radnici i očevi pošteđeni

Suosjećajan kakav je, Braco je odlučio odmoriti igrače koji su radili ili koji su imali obiteljske obaveze. pomladiti ekipu i dao je jedno kolo odmora nekim starijim i iskusnijim igračima koji su jučer imali radne ili obiteljske obaveze.

- Danas sam malo pomladio ekipu jer je meni u interesu da jedan Berin bude zdrav mladić, budući da radi, zaposlio se, na određeno vrijeme, ne neodređno. Tu je i jedan Savljak koji ima troje djece, meni ga je izuzetno žao - priznaje Braco pa dodaje: 

- Zato sam ukazao povjerenje vama mlađima da danas dođete i to sve...

'Čuvaj svojih 700-800 kvadrata'

Problematični "superstar" ekipe je svakako Robert. Nakon što se "prestao drogirati" i opet zaigrao, Braco ga je ovaj puta upitao gdje radi.

- Jesi li još uvijek u pivnici? -  upitao je Braco, a Robert mu je odgovorio:

- Nisam, sad radim u autopraon - na što njegov trener nije imao dodatnih komentara ni pitanja, već se koncentrirao na mladog talenta od kojega je puno očekivao u srazu s Jugom. 

Tako je broj osam, "mali Ćatić", imao poseban zadatak.

- Broj osam - mali Ćatić. Ima dečko 18 godina, molim vas, podržite ga. Pokažite mu točno gdje treba zatvoriti, dijete se bori - obratio se cijeloj svlačionici pa savjetovao i "Ćatića":

- Bit ćeš, sine, danas odgovoran za svojih 700 - 800 kvadrata. Ti si tu gazda prostora. Nemoj davati poprečno lopte koje su najopasnije - pojasnio mu je popularni Braco.

Kao što se vidi iz rezultata, Bracino znanje je neupitno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci