Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sinkovići u finalu SK u Luzernu

Sinkovići u finalu SK u Luzernu

Nešto više od dvije sekunde (6:14.38) nakon Sinkovića ciljem su prošli Litavci Armandas Kelmelis i Dovydas Nemeravičius, a treće mjesto su osvojili Britanci Matthew Haywood i George Bourne (6:15.67)

VIDEO

Martin i Valent Sinković još su jednom pobjedom, ostvarenom u polufinalnoj utrci dvojaca na pariće na natjecanju Svjetskog veslačkog kupa u švicarskom Luzernu, izborili plasman u nedjeljno finale. 

Braća Sinković su kontrolirali utrku od starta do cilja i ostvarili pobjedničko vrijeme od šest minuta, 12 sekundi i 16 stotinki.

Pokretanje videa...

Sinkovići zlatni u Poznanju 00:49

Nešto više od dvije sekunde (6:14.38) nakon Sinkovića ciljem su prošli Litavci Armandas Kelmelis i Dovydas Nemeravičius, a treće mjesto su osvojili Britanci Matthew Haywood i George Bourne (6:15.67).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dosta je bila sigurna pobjeda, osjećali smo se dobro kroz utrku. Britanci su stisnuli na početku, Litavci na kraju, obrnute taktike su imali tako da su nas malo iznenadili, ali mi smo svoje odradili i nismo se zamarali protivnicima. Sutra u finalu ćemo morati još jače, Australci su se pokazali kao jako dobri i vjerujemo da će biti odlična utrka - rekao je Valent Sinković.

- Naučili smo kroz kvalifikacije i polufinale graditi tehniku i brzinu, a sutra ćemo morati odveslati najbolju utrku i vjerujemo da hoćemo. Nadamo se da ćemo pobijediti sutra i da ćemo ukupnu pobjedu slaviti s tri pobjede u sva tri svjetska kupa - kazao je Martin Sinković.

Te će tri posade u nedjelju (14.01 sati) nastupiti u finalnoj utrci u kojoj su im se iz druge polufinalne skupine pridružili Australci David Bartholot i Caleb Antill (6:10.40), Srbi Aleksandar Filipović i Aleksandar Bedik (6:11.68) te Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romero (6:13.28).

U nedjelju će u finalu dvojaca bez kormilara nastupiti još jedna hrvatska posada, sestre Ivana i Josipa Jurković, koje su se u finale probile još u petak. Njihova utrka je na rasporedu u 10.05 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...