Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Sinovčić: S Mamićem se je mnogo lakše dogovoriti

I prije početka prijelaznog roka Hajduk i Dinamo već su počeli utrku za dva zadarska dragulja, Marina Tomasova i golmana Danijela Subašića

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
3 komentara

Ključ transfera u rukama je njihova menadžera Rene Sinovčića, koji u ovom trenutku prednost ipak daje Zdravku Mamiću i Dinamu.
- Mnogo je lakše dogovoriti se s Mamićem nego s Hajdukom. Naime, u Hajduku se ne zna tko pregovara - pojasnio je “vanjski suradnik Zadra” i dodao:
- Dao sam im dva reprezentativca, Blatnjaka i Buljata, a na Poljudu su ih upropastili jer, očito, ne znaju s igračima - kaže razočarani Reno Sinovčić i priznaje kako je u srcu hajdukovac. No ubuduće će odlučivati glavom, a ne srcem. Slično razmišljaju i njegovi puleni.
- Obitelj navija za Hajduk, ali to neće presuditi u tome gdje ću nastaviti karijeru. Otići ću tamo kamo me pošalje Reno - kaže Tomasov.
- Reno mi je već nudio odlazak u Dinamo, ali odbio sam. Želio sam do kraja sezone braniti u Zadru - otkriva Subašić, koji također od malih nogu navija za Hajduk.
No i on će poslušati menadžera:
- Maštao sam kao mali o Hajduku, ali ako Reno kaže da idem u Dinamo, idem u Dinamo.
'ŠTIMAC JE ČOVJEK OD RIJEČI'

Igor Štimac ne bi me prevario, kao što su me prevarili neki drugi. On je čovjek od riječi, tvrdi Sinovčić, koji bi odluku o budućnosti svojih igrača promijenio ako bi se Štimac vratio u Hajduk.

Naši partneri pišu
Message