Obavijesti

Sport

Komentari 8

Sjajna Donna Vekić oduševila: Ponovno bolja od 9. na svijetu

Sjajna Donna Vekić oduševila: Ponovno bolja od 9. na svijetu
1

U meču s dosta breakova Donna je bila sigurnija i slavila s 6-4, 6-4. Da je odigrala kvalitetan meč sugerira podatak većeg broja winnera od neprisiljenih pogrešaka (26-17)

VIDEO

Iako je bila u dobroj formi i nadala se značajnijem rezultatu na US Openu, nabasala je na kasniju polufinalistiju, Anastasiju Sevastovu i ispala već u prvom kolu. No nije to pokolebalo Donnu Vekić, dobro se spremila za WTA Tokio iz Premier serije. 

Ždrijeb joj je u prvom kolu dodijelio Sloane Stephens, koja je u četvrtfinalu US Opena, u pokušaju obrane naslova, zapela također protiv Sevastove. Donna ju je pobijedila ove godine u Wimbledonu, a isto se dogodilo i u Japanu.

U meču s dosta breakova Donna je bila sigurnija i slavila s 6-4, 6-4. Da je odigrala kvalitetan meč sugerira podatak većeg broja winnera od neprisiljenih pogrešaka (26-17). S druge strane, ovim porazom nastavljaju se problemi Amerikanke Stephens na azijskom tlu.

U svojoj karijeri Sloane Stephens u Aziji je pobijedila u šest mečeva, a izgubila u 11, s tim da joj je zadnja pobjeda tamo bila prije tri godine. 

- Dobro sam se osjećala. Zadnji put kad smo igrale sam ju pobijedila pa sam znala svoj plan igre i držala sam ga se. Igram dobro ove godine, puno napredujem. Čak i kad izgubim, nastavljam raditi naporno i mislim da se to vidi na terenu - rekla je Donna nakon pobjede.

Vekić će u drugom kolu igrati protiv Johanne Konte, koja ju je ove godine pobijedila u polufinalu Nottinghama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu