Obavijesti

Sport

Komentari 53

Skandal: Hajduk je igračima zabranio nastup na '4 kafića'!

Skandal: Hajduk je igračima zabranio nastup na '4 kafića'!
1

Organizatori popularnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" ostali su neugodno iznenađeni kad su saznali da prvi put u povijesti hajdukovci neće smjeti zaigrati...

VIDEO

Iznimno neugodna vijest zatekla je večeras organizatore humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović". Uprava Hajduka zabranila je svim igračima nastup na tom turniru koji se igra 26. prosinca.

Igrači su dobili obavijest i, pod prijetnjom sankcija, ne smiju igrati bilo kakve malonogometne turnire, samo smiju sjediti na klupi za rezervne igrače. Sličnih je zabrana bilo i ranije, no nikad u povijesti nisu zabranjeni nastupi na turniru "Četiri kafića", na kojem su hajdukovci uvijek bili glavne zvijezde.

Koliko je taj turnir značio i znači Splićanima i igračima svjedoči i podatak kako ne postoji ozbiljniji igrač Hajduka, pa čak i reprezentacije Hrvatske koji na njemu nije nastupio, a nastupile su i brojne europske zvijezde.

Najbolji primjer nastup je Edina Džeke koji je imao potpisan ugovor od 40 milijuna eura s Manchester Cityjem, a nastupio je na turniru bez ikakvog osiguranja. Treba li napominjati Ivana Rakitića ili Ivana Perišića koji su iznajmljivali privatne avione samo da bi nastupili na turniru i potom se vratili svojim privatnim obvezama.

Duboko razočarani odlukom Hajduka, organizatori turnira najavili su za ponedjeljak ujutro izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će objaviti odluku što i kako dalje.

- Kad smo im osigurali fotografiju Messija s Hajdukovim šalom oko vrata, onda smo im bili dobri, 14 godina promoviramo Hajdukove mlade igrače na turniru, a sada su nam, nekoliko dana prije turnira, okrenuli leđa?! Za ovo će čuti cijela nogometna Europa - rekli su nam organizatori i dodali kako se nadaju da je riječ o nekoj zabuni te kako će Hajduk povući zabranu nastupa za svoje igrače.

Zanimljivo je kako je zabrana zatekla trojicu igrača Hajduka, Hrvoja Milića, Tina Svena Sušića i Antu Roguljića, na humanitarnom malonogometnom turniru u Osijeku.

Radi pojašnjenja odluke kontaktirali smo glasnogovornika Hajduka Alena Orlića koji nam je samo kratko rekao da su o odluci igrači obaviješteni večeras te da prije ponedjeljka ujutro neće biti nikakvih novih obavijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe