Sport

Komentari 23

Skandal u Srbiji: Izašli na teren sa sedmoricom igrača, jedan se ozlijedio pa su predali utakmicu

Skandal u Srbiji: Izašli na teren sa sedmoricom igrača, jedan se ozlijedio pa su predali utakmicu

Dva dana ranije Borac je kažnjen sa šest bodova i kazne od čak četiri milijuna dinara, odnosno oko 260 tisuća kuna zbog povrede integriteta natjecanja u utakmici sa Željezničarom

U srpskoj drugoj ligi dogodile su se nevjerojatne scene.

Utakmicu druge lige u Kragujevcu trebali su odigrati Radnički i Borac iz Čačka, a iako je utakmica počela po planu - nije dugo trajala. 

Do prekida utakmice prošlo je tek šest minuta. Borac je na utakmicu stigao sa sedmoricom igrača, a u šestoj minuti se ozlijedio njihov igrač Stefan Bojović te nije mogao nastaviti susret.

Kako pravila nalažu, sedmorica igrača potrebni su minimum za odigravanje utakmice te je sudac Jerinić odsvirao kraj, a utakmica je registrirana kao pobjeda 3-0 za Radnički.

Dva dana ranije Borac je kažnjen sa šest bodova i kazne od čak četiri milijuna dinara, odnosno oko 260 tisuća kuna zbog povrede integriteta natjecanja u utakmici sa Željezničarom.

Majice u kojima su članovi Borca stigli u Kragujevac također su bile zanimljive...

 

Podsjetimo se, nekoliko dana ranije sličan se scenarij dogodio i u Kolumbiji.

Aguilas je u 18. kolu kolumbijske Primere A ugostio Chico, ali domaćini su se jedva skupili i za rukometnu utakmicu. Trener Aguilasa imao je svega sedam igrača na raspolaganju, njegova momčad izgubila je 3-0, ali susret je ranije završio jer se domaćinu ozlijedio još jedan igrač pa je morao predati.

Čak 16 igrača bilo je zaraženo Covidom, a njih sedam se ozlijedilo. Trener Jose Flavio Torres Diaz je ostao na svega sedam igrača, od toga su dvojica bili - golmani!

Najčitaniji članci