Obavijesti

Sport

Komentari 116

Skandal u Stožicama: Zoran Predin šakom je udario suca

Skandal u Stožicama: Zoran Predin šakom je udario suca
4

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka poznati slovenski glazbenik Zoran Predin (55) nasrnuo je na sudačku trojku te je šakom sleđa u glavu udario suca Luisa Lopesa

VIDEO

Poznati slovenski pjevač Zoran Predin (55) autor je sramotnog skandala na košarkaškoj utakmici u Ljubljani između Olimpije i ukrajinskog BudivelnikaNakon posljednjeg sučeva zvižduka slovenski je pjevač, inače vatreni navijač ljubljanske momčadi, nasrnuo na sudačku trojku. Uspio se nekako probiti između zaštitara i sleđa šakom u glavu udario portugalskog suca Luisa Lopesa.

Iako ova utakmica Eurokupa Olimpiji nije značila ništa u smislu ostanka u natjecanju, Predina su izazvale sporne sudačke odluke. Posebno ona 17 sekundi prije kraja utakmice pri zaostatku Olimpije 83-85. Budivelnik je imao aut, loptu je presjekao košarkaš Olimpije, no suci su mu sudili da je nagazio liniju igrališta i loptu dodijelili gostima. Malobrojni navijači u dvorani Stožice na to su potpuno izgubili živce, Olimpija je izgubila 87-94, a suce su do svlačionice morali ispratiti zaštitari.

A tada na scenu stupa ratoborni pjevač.

- Sucu sam samo želio objasniti svoje mišljenje. Nakon što sam se smirio bilo mi je žao što sam tako reagirao - rekao je za 24ur Predin.

Pjevač je na licu mjesta dobio i novčanu kaznu.

- Dobro ću si zapamtiti tu kaznu. Nikada više neću to ponoviti - dodao je Predin.

Ubrzo nakon utakmice pjevač je objavio i javnu ispriku sucima.

- Sramim se svojih postupaka. Bez obzira na to što sam potpuno izgubio nadzor nad sobom, za moje postupke nema nikakvog opravdanja. Iskreno se ispričavam svima, posebno sucu Lopesu. Nadam se da ga nisam ozlijedio, nije mi to bila namjera. Ispričavam se i Olimpiji koja mi je dozvolila da kupim godišnju ulaznicu uz sam parket te navijačima. Ubuduće više neću dolaziti na utakmice s obzirom da se očito ne mogu kontrolirati - stoji između ostalog u priopćenju Zorana Predina.

Olimpija je i prije ove utakmice ispala iz Eurokupa. Posljednja je u skupini M s jednom pobjedom i pet poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica