Obavijesti

Sport

Komentari 7

Skandal u Švedskoj: Četvorica igrača uhvaćena s alkoholom

Skandal u Švedskoj: Četvorica igrača uhvaćena s alkoholom
1

Gottfridsson, Andreas Nilsson, Lukas Nilsson i Kim Ekdal Du Rietz opuštali su se uz alkohol u srijedu navečer. Bez incidenata, skakanja po stolovima, štipanja konobarica, mirno za svojim stolom..., ali - bez dopuštenja izbornika

VIDEO

Pogriješili smo i preuzimamo punu odgovornost. Ispričavamo se svima u momčadi, ali i našim navijačima i svima koji se trude pomoći nam da ostvarimo što bolji rezultat, skrušeno je priznao Jim Gottfridsson.

Pokretanje videa...

13:21

Jim je inače kapetan švedske rukometne reprezentacije. Koji je "kao pravi kapetan" - poveo suigrače na druženje. Uz čašicu-dvije.

I to ne cijelu momčad, pa da može reći da su jačali momčadski duh, nego samo trojicu. No, nisu baš pazili pa su ih gosti jednog bara u Malmöu spazili. I priča je dospjela, kako to već danas ide, na društvene mreže pa u medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, kako to već ide u uređenim i transparentnim društvima, Švedski je rukometni savez odmah sve potvrdio na svojim stranicama.

Gottfridsson, Andreas Nilsson, Lukas Nilsson i Kim Ekdal Du Rietz opuštali su se uz alkohol u srijedu navečer. Bez incidenata, skakanja po stolovima, štipanja konobarica, mirno za svojim stolom..., ali - bez dopuštenja izbornika. I tu je kvaka prekršaja.

- Razgovarali smo s njima i sve riješili, te smo fokusirani na iduće utakmice - kratko je poručio izbornik Kristjan Andersson.

A kritike rukometne javnosti postale su još žešće nakon što je Švedska dva dana nakon izlaska četvorke prijestupnika izgubila od Portugala i kao jedan od domaćina Eura gotovo izgubila izglede za medalju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović