Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
86 komentara

Skandal! Za ovo bi ga trebalo doživotno izbaciti iz sporta...

Trenera Francisa Ngannoua, protivnika našeg Stipe Miočića u borbi za naslov, pitali su koliko jako udara njegov štićenik. Odgovorio je da udara toliko jako da bismo prvi put mogli imati ubojstvo u MMA-u

Foto: YouTube
86 komentara

Fernand Lopez, glavni trener Francisa Ngannoua, sljedećeg protivnika našem Stipi Miočiću u borbi za naslov u UFC-u, najavio je meč u dokumentarnom filmu 'UFC 220' na skandalozan i dosad neviđen način. 

Kad su ga pitali o jačini udarca njegovog štićenika, Lopez je ispalio:

- Ako Francis nekoga pogodi čisto laktom, mogli bismo imati ubojstvo u MMA-u, situaciju da jedan borac ubije drugoga. Toliko snažno udara, nikad to nisam osjetio u životu, a znam to jer mu držim fokuser - rekao je Lopez.

ČEKA GA NGANNOU Stipe Miočić: Dok sam ja ovdje, nitko neće uzeti taj UFC pojas!

U trenutku kad UFC na sve moguće načine pazi na borce, drži seminare o sigurnosti, educira suce kako da što prije prepoznaju kada prekinuti borbu kako borci ne bi bili u opasnosti, ovaj čovjek izleti s ovakvom budalaštinom. 

Skandalozno je uopće spominjati ubojstvo i MMA u istoj rečenici. Radi se o vrhunskim sportašima, ljudima koji su u treningu cijeli život i kojima sigurno nije cilj ubiti jedan drugoga, već pobijediti. 

NE MOŽE MU NITKO NIŠTA Još uvijek... Pet razloga zašto Stipe Miočić ostaje UFC prvak

Naravno da postoji rizik, toga su svi svjesni, od 2008. od posljedica borbi u MMA-u umrlo je petero ljudi. U boksu je u periodu od 1890. do 2007. umrlo 923 boraca od ozljeda zadobivenih u ringu, odmah nakon borbe ili nakon nekog vremena.

Čuli smo svakakve najave i usporedbe, ali da baš trener koji je u sportu prije svega pedagog, izjavi ovakvu glupost, e to još nismo čuli. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Stipe Miočić i Francis Ngannou bore se 20. siječnja u jednoj od najiščekivanijih borbi u slobodnoj borbi u posljednjih 10 godina.

S jedne strane američki Hrvat, jedini koji bi s pobjedom uspio obraniti teškaški naslov UFC-a triput zaredom, a na drugoj zastrašujući Francuz kamerunskog podrijetla.

VIDEO On zna kako s Ngannouom: Ma Stipe to dobiva, izmorit će ga!

UFC je otvoreno stao na Ngannouovu stranu, ali to je ionako bilo očekivano. Stipe Miočić, koji uz UFC i dalje radi kao vatrogasac, ne razbija na presicama, ne vrijeđa i ne galami, van je tog cirkusa prije borbi i to UFC-u ne odgovara.

No Stipe zato odgovara u ringu gdje padaju jedan za drugim.

Naši partneri pišu
Message