Obavijesti

Sport

Komentari 36

Skoro ostao bez noge, a sad je zabio čudesni projektil Barci

Skoro ostao bez noge, a sad je zabio čudesni projektil Barci
1

Na utakmici Barcelone i Villarreala (2-1) golove za pamćenje zabili su Arthur i Cazorla, a loša vijest je Messijeva ozljeda. Prvi put u sezoni je krenuo od prve minute, a ozlijedio je prepone i zamijenjen je u 46. minuti

VIDEO

Marija Mandžukića Maurizio Sarri je ostavio u Torinu, Ivan Rakitić mogao je samo s tribina Camp Noua gledati Barcelonu jer za Ernesta Valverdea za njega nije bilo mjesta ni na klupi na utakmici protiv Villarreala.

Pokretanje videa...

00:10

I skoro su se obojici trenera takve odluke obile o glavu u utakmicama domaćeg prvenstva. Jer Juventus je gubio protiv Brescie, a Barcelona je opasno visjela u drugom poluvremenu protiv Villarreala. Ipak, na kraju su i Juve i Barca pobijedili svoje protivnike s 2-1.

Brescia je iznenadila "staru damu" već u četvrtoj minuti, a gol je zabio jedan od braće Gianluigija Donnarumme, Alfredo. I vodili su više od pola sata, ali onda je taman pred odlazak na poluvrijeme stiglo izjednačenje iz bizarne situacije pred golom. Bila je velika gužva u šesnaestercu Brescije kod kornera, golman Joronen je boksao loptu, ali samo u svog braniča Chancellora od kojeg se lopta odbila u gol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za preokret se pobrinuo Miralem Pjanić. I to u 65. minuti nakon slobodnjaka. Udarac se odbio od živog zida, pa točno na volej Miralemu Pjaniću koji loptu lijepo posprema u mrežu.

Juventus je osim bez Mandžukića kojeg je Sarri neshvatljivo otpisao, igrao i bez ozlijeđenog Ronalda.

Ranije, pak, susret  između Verone i Udinesea, klubova koje vode hrvatski treneri Ivan Jurić i Igor Tudor, završio je neodlučeno 0-0. Nakon nesretnih poraza u prethodna dva kola od AC Milana (0-1) i Juventusa (1-2), Jurićeva Verona uspjela je sačuvati svoju mrežu, dok je Tudorov Udinese prekinuo niz od tri uzastopna poraza. 

Projektili Arthura i Cazorle, ozlijedio se Messi

A Barcelona je pred svojim navijačima golom Griezmanna povela protiv Villarreala već u šestoj minuti. Međutim, brzo je njegov gol zaboravljen jer su uslijedila dva prekrasna poteza koja su obilježila utakmicu. Jedan je bio udarac Arthura koji je u 15. minuti zabio za 2-0. Bio je to pravi projektil s 30 metara, neobranjiv, posebno kada golmana uhvatite na pogrešnoj nozi.

Villarreal je smanjio zaostatak pred poluvrijeme, a Santi Cazorla se pobrinuo za gol za pamćenje. Griezmann ga nije uspio zaustaviti, on si je namjestio loptu pa ljevicom s desne strane skinuo paučinu na Ter Stegenovom golu. Fantastičan gol Španjolca koji je nakon teške ozljede koju je imao 2013. godine u Arsenalu skoro ostao bez noge. Nakon puknuća gležnja prošao je devet operacija, izgubio čak osam centimetara tetive. Liječnici su mu predviđali kraj karijere, govorili da bude sretan ako uopće bude hodao... A on danas zabija golčine Barceloni.

- Ja sam Santi Cazorla i ja sam ljudska slagalica. Dio mišića lijeve ruke mi je u desnom gležnju. Dio mišića desne noge je u desnoj peti, a onaj dio kod lakta pokrpan je dijelom bedrenog mišića. U stopalu imam metalnu pločicu. Toliko su me rezali i preslagivali da više nijedna tetovaža na meni nema nikakvog smisla. Sada su to kao nasumce razbacana slova - ispričao je jednom prilikom za Guardian Cazorla.

Ivan Rakitić je i dalje na 'stand byu' kod Ernesta Valverdea, a u utorak je utakmicu gledao s tribina. Loša vijest je ozljeda Lea Messija. Argentinac je prvi put ove sezone krenuo od prve minute u dresu Barce, ali je ozlijedio prepone i zamijenjen je već u 46. minuti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IZETOM HAJROVIĆEM:

Pokretanje videa...

04:14

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u