Obavijesti

Sport

Komentari 159

Skoro raspad sistema: Barca je tek iz penala slomila Leganes...

Skoro raspad sistema: Barca je tek iz penala slomila Leganes...
2

Poveli su rano, u četvrtoj minuti Leo Messi zabio je na asistenciju Luisa Suareza i činilo se kako će se aktualni prvak iskaliti na skromnom gostu, ali nije baš bilo tako do kraja...

VIDEO

Barcelona je puno teže od očekivanog slomila Leganés na svom Camp Nou. Nakon što su u utorak navečer doživjeli šokantan poraz 4-0 u Parizu gdje je moglo završiti i gore po njih, danas su se trebali bez stresa rekuperirati u utakmici protiv momčadi koja je prethodne sezona igrala u drugoj ligi.

Poveli su rano, u četvrtoj minuti Leo Messi zabio je na asistenciju Luisa Suareza i činilo se kako će se aktualni prvak iskaliti na skromnom gostu, ali nije baš bilo tako.

Ivan Rakitić danas je igrao centralnog veznog na poziciji Sergija Busquetsa svih 90 minuta, desno od njega bio je Rafinha, a lijevo Andre Gomes. I nije Barca imala neku konkretnu igru, iako je posjed bio standardno visok, uvijek preko 65%.

Ipak, golom Lopeza u 71. minuti gosti izjednačuju i bacaju u šok domaće navijače. I kad se činilo da će završiti bez pobjednika, ukazao se Neymar u 88. minuti te izborio svoj peti penal ove sezone (po čemu je prvi u Ligama petica) kojeg je realizirao Leo Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 92. minuti El Zhar je dobro opalio s ruba šesnaesterca i umalo donio bod svojoj momčadi.

Inače, u ovoj je utakmici Messi zabio i 34. momčadi od 36 u La Ligi koje su gostovale na Camp Nou. Jedini koji su se izvukli su Xerez (danas petoligaš) te Hercules (danas u trećoj ligi).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića