Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Skoro sam otkazao borbu jer su me penali doveli pred srčani'

'Skoro sam otkazao borbu jer su me penali doveli pred srčani'
1

Stipe Miočić je isto kao i svaki Hrvat vrlo stresno proživljavao dramu koju nam je priuštila hrvatska reprezentacija u nedjelju protiv Danske. Kako on sam kaže, bio je vrlo blizu srčanog i odgađanja borbe s Cormierom...

VIDEO

Stipe Miočić veliki je obožavatelj i navijač hrvatske nogometne reprezentacije, a to nije nikakva tajna. Svaki put kada Hrvatska igra na velikim natjecanjima Stipe je tu da bodri naše igrače. 

Osim što je uvijek velika potpora našim igračima, Stipe u svakoj prilici ponosno ističe svoje korijene. Naime, on stopalu ima istetoviran povijesni hrvatski grb, a Amerikance je prisilio da njegovo ime izgovaraju pravilno.

Prije Svjetskog prvenstva najjači Hrvat na svijetu je na Instagramu objavio video na kojem u dresu naše reprezentacije nabrijavam naše igrače motivirajućom porukom, a sada je ispričao kako je proživio lutriju penala protiv Danaca.

Pred Stipom je u subotu borba za obranu pojasa protiv vrlo jakog Daniela Cormiera, a ona će započeti nekoliko sati nakon četvrtfinalnog dvoboja Vatrenih i Rusije u Sočiju, ali, prema njegovim riječima, on je bio vrlo blizu da tu borbu odgodi.

- Zamalo sam otkazao subotnju borbu jer sam skoro dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje. Nazvao sam svog trenera i rekao mu da nisam siguran mogu li se više boriti. Toliko je blizu bilo - rekao je Stipe kroz smijeh. 

Osim što je pričao o hrvatskoj reprezentaciji Stipe se dotaknuo i same borbe za koju je uvjeren kako će pobijediti.

- Osjećam se isto kao i prije svake borbe, a na komentare kako sam ispran i pročitan ili kako nemam šanse sam navikao. DC je fantastičan borac i u obje se kategorije borio protiv najboljih na svijetu - rekao je Stipe te nastavio:

- On će doći i pokušati najbolje odraditi sve ono što zna, no na njegovu žalost, neće uspjeti pobijediti. Ne znam zašto me ljudi podcjenjuju, ali niti ne razmišljam o tome. Ja radim svoj posao, volim se boriti i nema mi smisla zamarati se s takvim stvarima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu