Sport

Komentari 56

Škoti ne idu u samoizolaciju radi Gilmoura, ali zato idu Englezi!

Škoti ne idu u samoizolaciju radi Gilmoura, ali zato idu Englezi!

I dok su Škoti objavili kako u reprezentaciji nisu imali bliskih kontakata Billyja Gilmoura, dvojica engleskih reprezentativaca odlučila su otići u samoizolaciju. To su Chilwell i Mount

Škotski veznjak Billy Gilmour neće igrati protiv Hrvatske zbog toga što je pozitivan na korona virus. Pomalo iznenađujuće, Škoti su objavili kako nitko drugi iz njihove momčadi nije bio Gilmourov kontakt što je čudno s obzirom na to da su igrači u istom hotelu, kampu, skupa treniraju...

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Česima

Ali, kad već u škotskoj momčadi nema bliskih kontakata, ironično, ima ih u - engleskoj! BBC javlja kako će dva reprezentativca Engleske otići u samoizolaciju zbog kontakta s Gilmourom.

Radi se o Benu Chilwellu i Masonu Mountu, a odluku su donijeli iz predostrožnosti poslije savjetovanja s liječničkim timom.

Ranije je cijelu situaciju oko Gilmoura komentirao i škotski izbornik Steve Clarke. Ipak, tvrdi kako posao s bliskim kontaktima - nije njegov:

- Gilmour je razočaran, ali nema simptoma, dobro je. Očigledno je to udarac za naš tim, ali i šansa za nekog drugog. Bliski kontakti? Time se ja ne bavim, ja se bavim sastavom za Hrvatsku - rekao je Clarke.