Obavijesti

Sport

Komentari 7

Škotski mediji: Europski su snovi propali u noći srama

Škotski mediji: Europski su snovi propali u noći srama
1

Nakon poraza od Dinama škotski su novinari na stup srama pribili sve igrače i trenera Heartsa. No najveći problem zapravo je cijeli škotski nogomet

VIDEO

Škotski klupski nogomet ove je sezone dotaknuo dno. Aberdeen je već ispao od Sigme iz Olomouca, Motherwell nije mogao protiv Steaue, a Falkirk se osramotio ispadanjem od Vaduza iz - Lihtenštajna. Dva dana nakon što je Celtic praktički ispao od Arsenala, novi težak šamar dobio je Hearts u Zagrebu. U tom smjeru idu svi komentari škotskih medija nakon 'pokera' u Dinamovoj režiji.
"Sramotni Hearts je doživio slom svojih europskih snova u još jednoj noći škotskoga srama", oštri su Škoti, koji naglašavaju da će uzvrat za tjedan dana biti samo formalnost. I prilika da se barem donekle sačuva obraz.
"Momčad trenera Csabe JEDANPUT je pucala u okvir gola u 90 minuta. A za to im sigurno nije kriv travnjak", pišu škotski novinari, duboko razočarani onime što je pokazala njihova ponajbolja momčad.
"Jedino pozitivno što su napravili u ovoj utakmici je to što nisu dobili nijedan crveni karton. Ali i to je zasluga igrača Dinama, koje naši nogometaši nisu mogli ni uloviti da bi ih faulirali", zaključuju Škoti te na kraju dodaju:
"Hearts je još dobro prošao u Zagrebu, moglo je biti i puno gore."
Prenose i izjave trenera, Mađara Laszla Csabe.
- Prvi gol smo primili nesretno i to je bio ključ. Nakon toga imali smo puno problema u obrani, a Dinamo je vrlo dobra momčad s puno iskusnih i kvalitetnih igrača - rekao je Csaba i dodao:
- U uzvratu moramo ići na pobjedu, ali nije realno da takvoj momčadi kao što je Dinamo ne možeš zabiti pet ili sedam golova.
Škotski novinari zamjeraju Mađaru da je igru postavio suviše obrambeno, s previše igrača koji nisu potpuno spremni.
- David Witteveen je ozljeđen i nisam imao previše izbora. Morao sam početi s Nadeom kao jedinom špicom - branio se trener Heartsa. Slično kao Jurčić nakon Red Bulla, i njega su tada kritizirali zbog defentive, pa se žalio da nije lako bez Mandžukića.
- Nadam se da su naši mladi igrači barem nešto naučili iz ovog poraza, pa da ćemo sljedeće godine biti bolji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu