Obavijesti

Sport

Komentari 8

Škugor: Treba nam promjena, mogao bih ubaciti Matu Pavića

Škugor: Treba nam promjena, mogao bih ubaciti Matu Pavića
1

Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu, rekao je privremeni hrvatski izbornik Franko Škugor

VIDEO

Privremeni izbornik hrvatske teniske reprezentacije Franko Škugor (32) mogao bi u srijedu protiv Španjolske napraviti promjenu u parovima Davis Cupa, nakon što su u ponedjeljak Ivan Dodig i Nikola Mektić izgubili od ruskog para Andrej Rubljev-Karen Hačanov.

- Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu - rekao je Škugor u Madridu uoči sutrašnjeg dvoboja sa Španjolskom.

Pokretanje videa...

03:27

'Nije nam lako nakon poraza od Rusije'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mate Pavić, osvajač Grand Slam turnira, imao je poteškoća s leđima posljednjih dana.

Škugor se u ponedjeljak nadao pobjedi u parovima no Dodig i Mektić su izgubili sa 6-7 i 4-6 u setovima.

Hrvatski tenisači poručili su kako će u srijedu protiv Španjolske dati maksimum, bez obzira na poraz 0-3 u ponedjeljak od Rusije na otvaranju Davis Cupa.

- Imali smo jako težak dan u ponedjeljak i nije lako doživjeti takav poraz, pogotovo protiv Rusije, u susretu u kojem smo se nadali da imamo šanse za pobjedu. No trebamo se podići, popraviti raspoloženje, odmoriti i trenirati, te dati svoj maksimum da iz susreta sa Španjolskom izvučemo najbolje što možemo - izjavio je Škugor.

Najbolje rangirani hrvatski tenisač Borna Ćorić smatra da su mečevi protiv najboljeg igrača svijeta Rafaela Nadala “izazovi svih izazova”, a nada se da će, ako meč od ponedjeljka nije ostavio previše traga, biti spreman.

U susretima s Nadalom ima omjer pobjeda i poraza 2-2, a jedini od ta četiri susreta koji je odigran u dvorani pripao je hrvatskom tenisaču 2014. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...