Obavijesti

Sport

Komentari 38

Slaven Bilić: Hajduk može uzeti duplu krunu! Dinamo je veći od Zvezde, a Fener se teško odbija

Slaven Bilić: Hajduk može uzeti duplu krunu! Dinamo je veći od Zvezde, a Fener se teško odbija

Promijenila se potpuno situacija u odnosu na onu kad smo dogovarali dolazak. Nešto je viša sila, nešto financijski problemi tvrtke predsjednika Beijing Guoana, pričao je Bilić o rastanku s kineskim klubom

VIDEO

Hrvatski strateg Slaven Bilić (53) više nije trener kineskog prvoligaša Beijing Guoana. Za kineski klub potpisao je u siječnju prošle godine, a s vlasnikom kluba rastao se u prijateljskim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: Bilić u stvaranju Superlige

Pokretanje videa...

Slaven Bilić 01:22

- Htio sam otići u šestom mjesecu, sve sam se dogovorio s Fenerbahčeom. U Kini se tada nije znalo kad će se i hoće li se igrati, familija mi nije mogla doći, sve je krenulo loše što se nogometa tiče. I došao sam svom predsjedniku i rekao da bih želio otići. Ne njegovom krivnjom, ali promijenila se situacija u odnosu na ono što smo dogovarali po dolasku. On je htio je da ostanem dvije godine bez imperativa rezultata jer gradi stadion, ima dugoročan plan - kazao je Bilić u uvodu razgovora za Germanijak pa nastavio:

- Tri dana smo svako popodne razgovarali i na koncu dogovorili da ću ostati do kraja ove sezone, da ćemo dati sve od sebe da budemo što bolje plasirani, ali kad bude kraj sezone da se razmotri mogućnost da ipak odemo. Složio se da je to fer, da ću moći ići ako želim kada dođe siječanj. I sad sam povukao taj potez.

Split: Posljednji ispraćaj Hajdukova fizioterapeuta Domenica Sisgorea

Klub je ispao u doigravanju za prvaka. Nije to loš rezultat, budući da je Bilić kroz sezonu ostao bez gotovo svih stranaca. U klubu je ostao tek Brazilac Anderson Silva (24).

Bilića se ponovno povezuje s Fenerom, a on ističe da obožava Tursku i da je poziv takvog kluba zaista teško odbiti. Vrijeme bez kluba iskoristit će za odmor i druženje s obitelji, ali i praćenje HNL-a.

- HNL je postao odlična liga. Liga 10 se ispostavila kao pun pogodak. A i svi ti tereni koji su napravljeni uz pomoć HNS-a i Uefe... Rijeka dovede Drmića, frajer je bio u Bundesligi, Premier ligi, Osijek dovodi igrače, da ne govorim samo o Hajduku i Dinamu. "Modri" su došli do budžeta od 50 milijuna eura i trenutno su veći klub od Zvezde.

Šibenik: Slaven Bilić stigao na finale Hrvatskog nogometnog kupa

Bivši hrvatski izbornik vjeruje da Hajduk može do dvostruke krune. Hajduk zaostaje pet bodova za Dinamom, Osijekom i Rijekom.

- Pet bodova prednosti je lijepo imati, ali četiri su momčadi koje se bore za prvaka, ima nagaznih mina puno. Gubit će oni svi više od pet bodova, no lijepo je imati takav razmak. Fantastično je kad nakon tri kola nastavka odeš na osam, ali ako nakon tih tri kola imaš samo dva, već je druga pjesma - podvukao je Bilić te nahvalio i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića za uspješnu smjenu generacija i plasman na treće veliko natjecanje uzastopno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu