Obavijesti

Sport

Komentari 0

Slaven Bilić po prvi put pozvao Vukojevića

Slaven Bilić po prvi put pozvao Vukojevića
1

Zbog ozljeda Jerka Leke i Hrvoja Vejića izbornik Slaven Bilić u ponedjeljak je naknadno pozvao i Dinamova “Gattusa” Vukojevića

VIDEO

Nakon Nike Kranjčara i Jerka Leke (tetiva), na koje Slaven Bilić ne može računati zbog ozljeda, za prijateljsku utakmicu protiv BiH na Koševu u srijedu upitan je i Hrvoje Vejić - on je ozlijedio prepone. Budući da iz Fife još nije stigao certifikat kojim se dopušta nastup Ivanu Rakitiću, Slaven Bilić jučer je za svaki slučaj pozvao Ognjena Vukojevića. U Sarajevu će Bilić biti bez jednog od svojih asistenata, Nikole Jurčevića, kojeg temperatura toliko trese da je završio u bolnici. - Iznimno respektiramo reprezentaciju BiH, analizirali smo je. Naši suparnici bit će dodatno motivirani jer smo susjedi. A ima tu igrača iz HNL-a koje smo na neki način zaboravili i zapostavili. Ovo će im biti prilika da dokažu kako smo pogriješili - rekao je Slaven Bilić. Reprezentacija se u ponedjeljak kompletirala u Čatežu. Polako su stizali dinamovci, pa kapetan Kovač te “Englezi” Ćorluka i Eduardo. Hrvatska će u Sarajevu igrati u sastavu: Runje, Čorluka, Šimić, R. Kovač, Šimunić, Srna, N. Kovač, Rakitić (Babić), Modrić, Petrić, Eduardo. Bude li igrao, za Rakitića je spreman dres s brojem sedam. HRVATE ĆE BODRITI 4000 NAVIJAČA Na utakmici BiH - Hrvatska na olimpijskom stadionu na Koševu očekuje se 30.000 ljudi. Cijene karata za utakmicu su 40, 60 i 80 kuna, a za hrvatske navijače rezervirana je južna tribina sa 4000 mjesta. Očekuje se da bi našu reprezentaciju u Sarajevu moglo bodriti i više od spomenutih 4000. Za utakmicu je veliko zanimanje u cijeloj zemlji, a iz Hercegovine će put Sarajeva putovati veliki broj hrvatskih navijača. PRVI PUT U SARAJEVU Hrvatska je dosad triput igrala protiv BiH i triput pobijedila. U srijedu prvi put igra u BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet