Obavijesti

Sport

Komentari 54

Slaven: Očajnički sam se borio da okrenem stvari, ali nije išlo

Slaven: Očajnički sam se borio da okrenem stvari, ali nije išlo
1

Bilo je to puno više od samo posla. Nosio sam crveno-plavi dres kao igrač i osjetio sam podršku kad sam se vratio kao trener, napisao je Slaven Bilić u oproštajnom pismu od West Hama

VIDEO

Nakon što je dobio otkaz u West Hamu nakon poraza od Liverpoola, Slaven Bilić oprostio se od kluba emotivnim oproštajnim pismom na službenim stranicama kluba koje prenosimo u cijelosti:

Želio bih reći koliko sam ponosan što sam dobio priiku trenirati West Ham United. Bilo je to puno više od samo posla. Nosio sam crveno-plavi dres kao igrač i osjetio sam podršku kad sam se vratio kao trener. Uvijek sam znao koliko je klub uistinu poseban.

Tužan sam što nije ispalo onako kako smo htjeli ove sezone. Ali odlazim uzdignuta čela uz sjajne uspomene koje ću uvijek nositi.

Moja prva sezona na klupi bila je fantstična. Oborili smo toliko rekorda i izgubili samo jednu utakmicu od prvih šest momčadi, kod kuće ili u gostima, te prikupili samo četiri boda manje od pozicije koja nam je donosila Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nezaboravna oproštajna noć na Boleyn Groundu bila je senzacionalna. Zauvijek će živjeti u meni činjenica što sam bio dio te čarobne večeri.

Bio sam uvjeren da možemo napredovati ove sezone i smanjivati razliku između očekivanja i stvarnosti, ali to nažalost nije bio slučaj. Vjerujem u svoje kvalitete i očajnički sam se borio kako bih preokrenuo stvari, ali razumijem želju kluba da naprave promjenu.

"I would like to say how proud I am to have been given the opportunity to manage West Ham United Football Club."

Posted by West Ham United on 6. studenoga 2017

Želio bih zahvaliti predsjedniku i upravi što su mi pružili priliku da vodim ovaj veliki klub i hvala im na podršci koju su mi pružili tijekom mog mandata.

Želio bih zahvaliti i igračima - neki od njih tu su od prvog dana kako sam preuzeo momčad - na trudu i predanosti koju su pokazali tijekom protekle dvije i pol godine.

Zahvaljujem svojoj trenerskoj ekipi i stručnom stožeru na podršci, vjernosti i predanosti - sretan sam što sam mogao raditi s tako dobrim ljudima.

Konačno, želio bih završiti zahvalom navijačima West Ham Uniteda. Imali smo posebnu vezu kad sam igrao za klub i ona je ostala živa kad sam se vratio kao trener.

Iskreno se nadam da će uživati u uspjesima koji zaslužuju i svima u West Ham Unitedu želim sve najbolje u budućnosti.

Slaven Bilić

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe