Obavijesti

Sport

Komentari 10

Slavi uz čašu crnog vina: Ja u drugom tjednu? Nevjerojatno!

Slavi uz čašu crnog vina: Ja u drugom tjednu? Nevjerojatno!
1

Pritisak je na njoj, vjerojatno su sve na ovom turniru mislile da će me razbiti na terenu, no to se baš i nije dogodilo. Neopterećena sam i jako opasna za sve, najavila je Petra osminu finala

VIDEO

Hrvatska tenisačica Petra Martić je u nedjelju stigla do šeste uzastopne pobjede na terenima Roland Garrosa, u fantastičnom je nastupu u 3. kolu za svega 49 minuta srušila 19. tenisačicu svijeta, Latvijku Anastasiju Sevastovu, prepustivši joj tek dva gema.

- Zaista je teško vjerovati da sjedim pred novinarima i čekam nastup u drugom tjednu turnira. Kad sam došla u Pariz igrati kvalifikacije, imala sam 'flashback' iz 2012. godine, kad sam igrala svoj najbolji tenis i upravo na Roland Garrosu stigla prvi put do osmine finala. Zaista se za mene sve dogodilo jako brzo - rekla je Martić nakon meča.

- Zbog ozljede leđa gotovo deset mjeseci nisam igrala, a u svega dva mjeseca od povratka na svom prvom nastupu na Grand Slamu napravila sam fantastičan rezultat. U jednom sam trenutku zbog svih tih zdravstvenih problema razmišljala hoću li više ikad igrati tenis, molila sam Boga da mi da drugu priliku za povratak. I došla je. U čemu je tajna? Možda u drugačijem pristupu - i dalje uoči meča osjećam nervozu, no nema steresa, uživam na terenu - dodala je i nakratko se osvrnula na pobjedu protiv Sevastove.

- Ona je u prethodna dva susreta izgubila tek nekoliko gemova i djelovala je jako dobro na terenu. Ja sam znala da joj moja igra neće odgovarati, a kako je meč odmicao igrala sam sve bolje i bolje - kazala je hrvatska tenisačica koju već sutra čeka novi susret i to protiv šeste tenisačice svijeta Ukrajinke Eline Svitoline i borba za četvrtfinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da, nema velikog slavlja, moj tim i ja ćemo u skladu s tradicijom nakon svake pobjede popiti čašu crnog vina, a onda se koncentirarati za sljedeći susret - dodala je.

- Pritisak je na njoj, vjerojatno su sve na ovom turniru mislile da će me razbiti na terenu, no to se baš i nije dogodilo. Neopterećena sam i jako opasna za sve. Jednom sam igrala protiv Svitoline i to prije tri godine, ne sjećam se tog meča, no moj tim će me sigurno dobro pripremiti za taj dvoboj. U svakom slučaju, Svitolina će se morati dobro namučiti kako bi me pobijedila - rekla je Martić, koja je zadnjom pobjedom napravila novi velik skok na WTA listi - nastup u Parizu otvorila je kao 290., a prolazom u osminu finala već je 126. tenisačica na svijetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića