Sport

Komentari 69

Slažu taktiku za Euro: Dalić na večeri s Modrićem i Vrsaljkom

Slažu taktiku za Euro: Dalić na večeri s Modrićem i Vrsaljkom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je u Madridu gdje je gledao Luku Modrića i Ivana Rakitića na susretu Reala i Barce (2-0), a kasnije je otišao na večeru s kapetanom reprezentacije i Vrsaljkom

Još su tri mjeseca do početka Europskog prvenstva u nogometu, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić intenzivno prati nastupe hrvatskih nogometaša u njihovim klubovima. Tako je bio i u Madridu gdje je gledao Luku Modrića (34) i Ivana Rakitića (31) na 'el clasicu', a kasnije je s kapetanom i porazgovarao na večeri.

Sve je to Modrić objavio na Instagram profilu, a na večeri su im se pridružili član stručnog stožera reprezentacije Ivica Olić (40) i desni bek reprezentacije i jedan od onih koji imaju najduži staž među 'vatrenima' te će svaki njegov savjet dobro doći - Šime Vrsaljko (28). Na 'čašici razgovora' pridružio i se trojac izvan nogometnog kruga, glumac i voditelj Tarik Filipović (47), njegov sin Arman (12) i redatelj glazbenih spotova Haris Dubica.

Luka je odigrao 12 minuta u derbiju protiv Barcelone, dok je Ivan Rakitić na terenu proveo 10 minuta. Vrsaljko pak je utakmicu njegovog Atletica i Espanyola odgledao s klupe (1:1). Kapetanu reprezentacije Zidane raspoređuje minute, dok Ivan Rakitić igra većinu utakmica. Vrsaljko je konstanta uz koju utakmicu odmora, a oni su svakako sigurni putnici na Euro ne dođe li do ozljede.

No, svaki njihov savjet izborniku je dobrodošao, a još je nekoliko mjesta za koja izbornik mora dobro promisliti koga će povesti na veliko natjecanje.

Najčitaniji članci