Obavijesti

Sport

Komentari 35

Slovenac u Red Bullu: Imam spremnu frizuru i za Dinamo

Slovenac u Red Bullu: Imam spremnu frizuru i za Dinamo
1

SLOVENAC U SALZBURGU Ljetujem na Braču i u Umagu, navijao sam za Janicu, a za Dinamo sam spremio novi styling, kaže zvijezda Red Bulla Kevin Kampl (24)

VIDEO

Kevin Kampl (24), osim po sjajnoj igri , u Austriji je poznat po stalnome mijenjanju frizure. Javio nam se baš dok je bio na putu prema frizerskom salonu. U Salzburg stiže protivnik koji zaslužuje novu boju kose.

VIDEO

- Da, smislio sam posebnu ‘kreaciju’ za Dinamo. Boje Salzburgova dresa su bijela i crvena, u tim će bojama biti i moja kosa za današnju utakmicu - nasmijao se slovenski veznjak , koji će biti jedna od najvećih opasnosti za Dinamo.

Vrijednost mu procjenjuju na desetak milijuna eura , a u Red Bull je došao 2012. iz njemačkog drugoligaša Aalena. U Salzburgu je zadnjih tjedan dana tema samo dolazak Zagrepčana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dinamo je uz nas najjača momčad u skupini. Gledali smo snimku utakmice iz Glasgowa, ‘modri’ su nesretno izgubili, ali pokazali su svoju snagu i tad i protiv Astre. Odlična je to momčad - rekao je Kampl i upitao:

- Hoće li igrati onaj talentirani veznjak koji je bio u Salzburgu? Ante Ćorić? Da, to je taj. Ostavio je velik trag u mlađim kategorijama u Salzburgu. Bio je sjajan, svi još pričaju samo o njemu. Čuo sam da je ozlijeđen. Ako ne bude igrao, sigurno će nam biti puno lakše - kaže Kampl.

Rođen je u Njemačkoj, ima i slovensko i njemačko državljanstvo, ali za njega nikad nije bilo dvojbe.

- Nijemci su me nekoliko puta pokušali nagovoriti da igram za njihove mlađe selekcije, ali Slovenija je od početka bila moj odabir - rekao je Kampl, koji uz njemački i slovenski jezik perfektno govori engleski.

Hrvatski odlično razumije, ali mu je teško govoriti.

- Učim ga pomalo. Ljeti dođem k vama, najčešće sam na Braču i u Umagu. Volim more, ali i skijanje. Kao dječak sam navijao za Janicu Kostelić, a i njezin brat Ivica je sjajan. Ipak, broj jedan za mene je, naravno, Tina Maze - završio je simpatični Slovenac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi