Obavijesti

Sport

Komentari 15

Slovenci čestitali na plasmanu na Euro: 'Čestitamo sosedom'

Slovenci čestitali na plasmanu na Euro: 'Čestitamo sosedom'
3

'Zbogom Euro 2012', 'Hiddink je otišao, 'Ne čudi što se reprezentacija vraća kući nakon Zagreba', naslovi su u turskim medijima nakon neplasmana na Euro 2012.

VIDEO

Nakon neuspješnog završetka kvalifikacija za Tursku njihovi mediji više su se bavili neuspjehom svoje reprezentacije nego uspjehom Hrvatske plasmanom na Euro.

Hurriyet se na remi Hrvatske i Turske u Maksimiru osvrnuo naslovom: '0-0, zbogom Euro 2012'. No ipak glavna vijest u Hurriyetu s naslovom 'Zbogom igrači' je ostavka Guusa Hiddinka kojem je Izvršni odbor turskog nogometnog saveza nakon utakmice izglasao nepovjerenje. Njegov nasljednik vjerojatno će biti trener Istanbula Abdullah Avci.

Milliyet je oštro napao trojac Arda-Emre-Sabri kojima spočitavaju neoprezne žute kartone koje su ih izbacile za uzvrat u Maksimiru u kojem Turska bez ključnih igrača nije mogla više napraviti.

'Hiddink je otišao' naslov je u Aksamu koji se osvrće na veliki iznos od 2,3 milijuna eura godišnje koliko je Nizozemac dobio za debakl. Ponavljaju da će ga naslijediti Abdullah Avci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaman se osvrnuo na neplasman na Euro naslovom: 'Ne čudi što se reprezentacija vraća kući nakon Zagreba'.

Slovenski mediji čestitali Hrvatskoj na plasmanu

Slovenski Siol.net dočekao je uspjeh Hrvatske s naslovom: 'Čestitamo sosedom!' U tekstu pljušte čestitke od susjeda koji pišu da su 'ognjeni' riješili većinu posla u Istanbulu.

24.ur piše da je Hrvatska uz Portugal, Češku i Irsku očekivano izborila Euro 2012.

Susjedi iz Srbije letimično su se osvrnuli na plasman 'kockastih' u Ukrajinu i Poljsku napisavši kako su očekivano izborili plasman. Glavna tema srpskih medija je ipak poraz njihove reprezentacije od Hondurasa 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu