Sport

Komentari 12

Službeno je: Tomić odlazi iz Lokomotive nakon tri godine!

Službeno je: Tomić odlazi iz Lokomotive nakon tri godine!

Nakon više od tri godine na Kajzerici, Lokose napušta Goran Tomić te odlazi u Kinu. Iz bliskog izvora klubu saznajemo kako će na njegovo mjesto doći bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko

Goran Tomić stigao je u Lokomotivu krajem 2017. godine, u nešto više od tri godine na Kajzerici priuštio je nezaboravne trenutke i velebne pobjede, pobjeđivali su u više navrata sve najveće hrvatske klubove, prošlu sezonu završili su kao viceprvaci uz poraz u finalu Kupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Tomić 24 pitanja

U tri godine etablirao je mnoge mlade igrače koji su ostvarili iskorake u svojim karijerama, pred svaki početak sezone trebao je posložiti novu skupinu pojedinaca, a s vremenom je stvorio pravu respektabilnu momčad.

Već duže vrijeme govori se kako će Goran Tomić ponovno otići put Kine gdje je radio u četiri kluba (Beijing BSU, Tianjin Tianhai, Zhejiang Yiteng i Shenzen FC), a sad se spominje Guangzhou City.

U114 utakmica na klupi Lokosa slavio je u 48 navrata, 28 puta remizirao, a 38 puta izgubio susret. Tomića bi na trenerskoj klupi trebao zamijeniti mlađi kolega i bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko (40).

"Goran Tomić je svojim rezultatima, znanjem, profesionalnošću ali i ljudskim kvalitetama zadužio NK Lokomotivu koja će mu biti zauvijek zahvalna. Ovim putem želimo našem Goranu puno sreće u nastavku karijere!", napisali su Lokosi na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci