Obavijesti

Sport

Komentari 12

Službeno je: Tomić odlazi iz Lokomotive nakon tri godine!

Službeno je: Tomić odlazi iz Lokomotive nakon tri godine!

Nakon više od tri godine na Kajzerici, Lokose napušta Goran Tomić te odlazi u Kinu. Iz bliskog izvora klubu saznajemo kako će na njegovo mjesto doći bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko

VIDEO

Goran Tomić stigao je u Lokomotivu krajem 2017. godine, u nešto više od tri godine na Kajzerici priuštio je nezaboravne trenutke i velebne pobjede, pobjeđivali su u više navrata sve najveće hrvatske klubove, prošlu sezonu završili su kao viceprvaci uz poraz u finalu Kupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Tomić 24 pitanja

Pokretanje videa...

Trener NK Lokomotive Goran Tomić: 'Želimo završiti sezonu u sredini tablice!' | 24 pitanja 05:10

U tri godine etablirao je mnoge mlade igrače koji su ostvarili iskorake u svojim karijerama, pred svaki početak sezone trebao je posložiti novu skupinu pojedinaca, a s vremenom je stvorio pravu respektabilnu momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već duže vrijeme govori se kako će Goran Tomić ponovno otići put Kine gdje je radio u četiri kluba (Beijing BSU, Tianjin Tianhai, Zhejiang Yiteng i Shenzen FC), a sad se spominje Guangzhou City.

Ode li Tomić u Kinu, momčad s Kajzerice preuzima Jerko Leko!
Ode li Tomić u Kinu, momčad s Kajzerice preuzima Jerko Leko!

U114 utakmica na klupi Lokosa slavio je u 48 navrata, 28 puta remizirao, a 38 puta izgubio susret. Tomića bi na trenerskoj klupi trebao zamijeniti mlađi kolega i bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko (40).

"Goran Tomić je svojim rezultatima, znanjem, profesionalnošću ali i ljudskim kvalitetama zadužio NK Lokomotivu koja će mu biti zauvijek zahvalna. Ovim putem želimo našem Goranu puno sreće u nastavku karijere!", napisali su Lokosi na društvenim mrežama. 

Goran Tomić više nije trener NK Lokomotive. Goran Tomić stigao je u Lokomotivu krajem 2017. godine, u nešto više od tri...

Objavljuje NK Lokomotiva ZagrebSubota, 9. siječnja 2021.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu