Obavijesti

Sport

Komentari 14

Službeno: Kovač ima novi posao

Službeno: Kovač ima novi posao

Dijete sam Bundeslige te sam željan i motiviran započeti još jedno uspješno poglavlje s Wolvesima - kazao je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač na predstavljanju

VIDEO

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač (50) službeno je novi trener Wolfsburga, a ugovor je s njemačkim klubom potpisao do 2025. godine. 

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Monacu 03:25

Kovaču je to prva trenerska uloga otkako je napustio Monaco u siječnju ove godine kada je dobio otkaz unatoč dobrim rezultatima. 

Bivši hrvatski reprezentativac je od njemačkih klubova prethodno vodio frankfurtski Eintracht, s kojim je osvojio Kup, pa minhenski Bayern i doveo u Bavarsku naslove u prvenstvu, Kupu i Superkupu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dijete sam Bundeslige te sam željan i motiviran započeti još jedno uspješno poglavlje s Wolvesima - kazao je Kovač na predstavljanju. 

Wolfburg se trenutačno nalazi na 12. mjestu prvenstvene ljestivce, a uoči sezone 2022/23. naslijedit će Floriana Kohfeldta. Pomoćnik u klubu bit će mu brat Robert. 

Kad smo tražili trenera, tražili smo čovjeka koji će dugoročno razvijati Wolfsburg. Jako sam zadovoljan da smo nagovorili Niku Kovača da nam se priključi, uspjeli smo u tome. On je konzistentan trener, usmjeren na uspjeh, a ja sam uvjeren da će momčad biti dobra u godinama koje dolaze -  rekao je Jörg Schmadtke, sportski direktor u Wolfsburgu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...