Obavijesti

Sport

Komentari 3

Smanji brzinu da na skijaškoj stazi ne napadnu jelen ili ris

Smanji brzinu da na skijaškoj stazi ne napadnu jelen ili ris
7

Prije par dana jelen je ušsao na stazu. Kokoši, vjeverice, psi i brojne ostale životinje već su uživale na sportskim borilištima. Nesumnjivo, bit će još ovakvih situacija...

VIDEO

Dakle, što mislite, tko bi izvukao deblji kraj, jelen ili ja, pitao je 400-tinjak virtualnih prijatelja na Facebooku 23-godišnji švicarski skijaš Marc Gisin, koji je prije nekoliko dana umalo imao bliski kontakt s jelenom na treningu veleslaloma u Kanadi.

Gisin se spuštao niza stazu, koncentrirao se na položaj zastavica, a onda se s njegove desne strane jelen također sjurio i prošao djelić sekunde ispred njega. 

- Nisam baš očekivao ovakav susret. Iako su me upozorili da su viđali jelene u blizini staze. Čudan je to osjećaj - rekao je Gisin.

Da su se sudarili, švicarski skijaš vjerojatno bi prošao s teškim ozljedama jer je bio u punoj brzini. Veliku neugodnost organizatorima Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru prošle godine priuštio je i ris koji je malo “prošetao” skijaškom stazom nekoliko dana uoči početka natjecanja. 

- Nevjerojatno je kako se prišuljao na stazu. Ali i to su zimske radosti - govorili su volonteri, koji su se brinuli za stazu u Kanadi.

Prije nekoliko mjeseci nordijski se skijaš nedaleko od Osla nemalo iznenadio ugledavši nepozvanoga gosta iz šume. 

Imao je puno sreće, polarni medvjed samo se malo sunčao. Nije namjeravao “loviti” šokiranog skijaša, koji poslije nije ostvario dobar rezultat na toj stazi Svjetskog kupa u norveškom Holmenkollenu.

Vrlo zanimljiva gosta imali su košarkaši San Antonija i Sacramenta prije dvije godine. U utakmici koju su igrali u Noći vještica u dvoranu im je zalutao šišmiš. Najbolje se snašao Manu Ginobili. Bek Spursa, poznat po iznimnoj brzini i otimanju lopti, uz glazbenu pozadinu iz “Batmana”, hvatao je životinju po parketu, a nakon “nokauta” lijevom rukom iznio ga je iz košarkaške dvorane.

- Ako više ne možete zakucati, onda se morate nekako snaći da biste postali vijest - rekao je simpatični Argentinac.

Nogometaši škotskog Dundeeja morali su promijeniti raspored treninga na vlastitom travnjaku nakon što su otkrili da su ga lisice poprilično uništile. 

- Riješili smo se zečeva, ali očito imamo novi problem. Nabavili smo lisicu da istrijebi zečeve, a sada moramo nabaviti nekog trećeg grabežljivca - požalio se direktor kluba.

Kokoši, vjeverice, psi i brojne ostale životinje već su uživale na sportskim borilištima. Nesumnjivo, bit će još ovakvih situacija...

Psi su lajali na Vettela

Nedavno se pas pojavio prije treninga na VN-u Indije. Nekoliko sati poslije pojavio se i drugi, i to dok su bolidi bili na stazi.

- Organizacija je vrlo loša - požalio se mladi Nijemac.

Šišmiši mrze Ginobilija

To je bilo fantastično. Nevjerojatno! On uvijek izvodi nešto ludo, rekao je Tony Parker nakon što je u košarkaškoj  dvorani Argentinac Ginobili uhvatio šišmiša. 

Lopta i igrač ubili sovu

Sova je uletjela na travnjak. Lopta ju je ošamutila, a potom ju je igrač namjerno udario nogom. Maskota kluba nije preživjela agresivan ispad gostujućeg nogometaša.

Skijaš ga nije primijetio...

Bijeli polarni medvjed sjajno se ‘utopio’ u okoliš. Nordijski skijaš tako ga nije ni primijetio sve dok ‘posjetitelj’ nije izašao na stazu.

Ris se šetao pa pobjegao

Divlja mačka prošetala je skijaškom stazom u kanadskom Whistleru te postala globalna zvijezda na lanjskim Zimskim olimpijskim igrama.

Kanada, 15.11.2011.

Organizator je ekspresno prekinuo utrku zbog pojave jelena na stazi tijekom treninga veleslaloma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu