Obavijesti

Sport

Komentari 7

Smolčić se ispričao navijačima Rijeke, a Tomić najavio juriš...

Smolčić se ispričao navijačima Rijeke, a Tomić najavio juriš...
5

Galović i Tomečak još nisu spremni, a upitni su Pavičić, Selahi, Escoval i Smolčić, kaže trener Tomić. Kapetan Smolčić ističe: Požrtvovnošću i borbom odužit ćemo se navijačima za nedavni poraz

VIDEO

Rijeka od 17.30 u Kranjčevićevoj igra drugu utakmicu s Lokomotivom u četiri dana, a prvu su odigrali tako da se kapetan Hrvoje Smolčić ispričao navijačima i zbog 1-2 poraza i zbog toga što je dio momčadi odmah po zadnjem sudačkom zvižduku otišao u svlačionicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Pokretanje videa...

Rijeka bijelih snova 01:15

- U ime cijele ekipe ispričavam se svim navijačima zbog situacije koja se dogodila nakon završetka utakmice protiv Lokomotive. Naše razočaranje zbog poraza i loše igre ne opravdava činjenicu da nakon utakmice nismo odmah svi zajedno, kao ekipa, došli pozdraviti navijače koji nas prate i podržavaju u pobjedama i porazima - kaže kapetan.

Drmić: Lokomotiva je pokazala više želje, mijenjajmo pristup
Drmić: Lokomotiva je pokazala više želje, mijenjajmo pristup

- Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška. I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku, neovisno o rezultatu - istaknuo je Smolčić pa najavio:

- Borbom i požrtvovnošću na travnjaku odužit ćemo se navijačima. U nedjelju nas očekuje nova važna utakmica protiv Lokomotive i pozivam sve koji mogu da nas podrže i u Kranjčevićevoj, kao i na idućoj domaćoj utakmici protiv Osijeka - rekao je mladi riječki kapetan.

Istra i Rijeka sastali se u 30. kolu HT Prve lige

Šef struke Goran Tomić jasno je dijagnosticirao zašto se u srijedu doživjelo drugi ovosezonski HNL-poraz (i prvi na Rujevici):

- Kada nisu skroz u utakmici onda ti se sve te situacije okrenu u drugu stranu. Nismo bili unutra - kaže Tomić.

- Sigurno da smo svi svjesni da nismo dobro igrali i da očekujemo reakciju ekipe i da pokažemo da je to samo bio jedan slab dan. Poraz nam je jako teško pao, imali smo analizu utakmice i očekujem reakciju ekipe. Dakle, nova utakmica s Lokomotivom mora biti puno bolja s naše strane, moramo više željeti pobjedu. Nisam zalud upozoravao uoči utakmice s Lokomotivom da moramo uložiti ogromnu energiju za pobjedu. Očekujem da će to igrači shvatiti i da će od prve minute u Zagrebu krenuti po pobjedu.

Rijeka opet ima puno problema s ozljedama.

- Galović i Tomečak još nisu spremni, a upitni su Pavičić, Selahi, Escoval i Smolčić. Vidjet ćemo situaciju na zadnjim treninzima, ozljede i viroze su ostavile traga. Samo najspremniji će istrčati - rekao je Goran Tomić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu