Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Snimio sam pjesmu o Mandži. Žestoka je, baš kao što je i on'

'Snimio sam pjesmu o Mandži. Žestoka je, baš kao što je i on'
1

IZAŠAO NA CD-U Mandžo je spoj srčanosti, borbenosti i poštenja. I zaslužio je pjesmu. Volio bih kad bi je poslušao prije ulaska na teren, rekao nam je talijanski roker i veliki Juventusov navijač Leomina

VIDEO

Navijači ga obožavaju, trener Allegri bez njega ne može zamisliti momčad, suigrači mu se dive, a svojim igrama i ponašanjem Mario Mandžukić zadivio je i talijanske glazbenike. 

- Divim mu se! On je spoj srčanosti, borbenosti i poštenja. U svim klubovima je ostavljao srce na terenu, a reprezentaciju je odveo do finala. I zabio je Engleskoj gol nakon što su ga tukli cijelu utakmicu. Ako je netko zaslužio pjesmu, to je Mandžukić - javio nam se Leomina, talijanski roker. 

'Bio sam na Pagu'

Pjesma je vrlo brzo postala hit među navijačima Juventusa, jer, zar ste sumnjali, Mandžo je njihov idol. 

- Mandžo je ratnik među ljudima! Pjesmom mu zahvaljujem za sve što je napravio za naš klub, za sve one pretrčane kilometre. On je igrač koji se ne štedi i primjer je svim navijačima kako se treba ponašati na terenu i izvan njega - kaže Leomina

Snimio je stotine pjesama, jednu i o legendi Juventusa Allesandru Del Pieru. 

- Volio bih kad bi Mandžukić poslušao moju pjesmu u svlačionici ili autobusu prije ulaska na teren. Siguran sam da bi mu dala dodatni poticaj. Obično pjesme radim uz gitaru, ali ovu pjesmu o Mandži sam napravio u rock verziji. Morala je biti žestoka, baš kao što je Mandžukić - kaže nam Leomina, koji je bio u Hrvatskoj. 

- Kako ne, bio sam na Pagu. Evo, možete u Hrvatskoj preporučiti moju pjesmu, Talijani i Hrvati su sličan, temperamentan narod, siguran sam da će vam se svidjeti. I vi i mi smo žestoki i veliki borci, baš kao Mandžo!     

Juventus mu je najdraži klub, iako mu je tata navijao za Juveovog najvećeg rivala - Inter.

- Prvu pjesmu posvetio samo Higuainu kada je došao u Juventus. Nakon toga sam krenuo uglazbljivati najveće trenutke svoje najdraže momčadi - rekao je Leomina koji je ljubav prema Juventusu pokupio od rođaka.

Ratnik među ljudima

Nije ovo prvi put da su navijači Juventusa odali čast Mandžukiću.

Prije godinu dana na utakmici s Barcelonom u Ligi prvaka pripremili su fantastičnu koreografiju.

Na tribini je osvanuo ogromni transparent sastavljen iz dva dijela - na gornjoj tribini su se našli likovi čitave momčadi Juventusa, a na donjoj izdvojeni Mandžukić u svom prepoznatljivom slavlju.

Poruka je glasila: ratnici među ljudima, a bilo je jasno da upravo Mandžu vide kao njihovog glavnog vođu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani