Obavijesti

Sport

Komentari 23

Snježna kraljica je opet za pet, spektakl na Zagrebačkom brdu

Snježna kraljica je opet za pet, spektakl na Zagrebačkom brdu
1

Skijaši su prezadovoljni stazom, a gosti našega glavnoga grada oduševljeni svime što im je i ove godine ponudila utrka na Sljemenu. Došli su tu Slovaci, Slovenci, Nijemci, Skandinavci

VIDEO

Lijepo je bilo ponovno na skijama na Sljemenu vidjeti Ivicu Kostelića. Barem je najveći hrvatski skijaš svih vremena nastupio kao predvozač skijašicama. Bio je i Ivo ponovno dio spektakla na Sljemenu, utrke Svjetsko kupa na koju od 2005. godine svi rado dolaze.

I u subotu su na Zagrebačkom brdu bili ljubitelji skijanja iz svih dijelova Europe i svijeta. Bilo je tu Skandinavaca, Nijemaca, Austrijanaca, Slovaka, susjeda Slovenaca. Svi su oni oduševljeni svime što im je i ove godine ponudila utrka na Sljemenu. 

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

Sreli smo sat vremena prije početka prve vožnje ženskog slaloma Vedrana Pavleka. Čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih za to što je Zagreb dobio utrku Svjetskog kupa i čovjeka koji je direktor Snježne kraljice. Cilj mu je da Snježna kraljica opstane i nakon njega, on je direktor, ali realno i više od toga. Na skijama je prije prve utrke još jednom obišao stazu, htio se uvjeriti da sve štima. I sve je doista štimalo, baš kao i svih ovih godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naša predstavnica Andera Komšić nije uspjela ući u drugu vožnju, ali bila je presretna zbog toga što je skijala pred domaćom publikom. Skijanje nam je u povijesti donijelo toliko radosti. kad se samo sjetimo svih trenutaka koje su nam podarili Janica i Ivica. S njima smo godinama bili svaki zimski vikend, čekali smo napeto subotu i nedjelje, utrke Svjetskog kupa, svjetska prvenstva, Olimpijske igre. Sad više nemamo skijašku klasu kakvu smo imali u Kostelićima, ali imao mladih i talentiranih skijaša. I njih svakako treba podržati. Tko zna možda za koju godinu opet budemo imali skijaša ili skijašicu koji će se boriti za postolja u Svjetskom kupu.

Zagreb: Navijači uz stazu prate ženski slalom Snow Queen Trophy

Snježna kraljica je i ove godine ponovno bila za pet, pravi spektakl na Zagrebačkom brdu. I to je slika koja će obići svijet, slika koju će vidjeti milijuni ljudi. Slovenci imaju Mariborsko Pohorje i Kranjsku Goru. Dvije utrke Svjetskog kupa koje imaju veliku tradiciju, a svejedno su uvijek oduševljeni s onim što im ponudi Snježna kraljica. Teško je tu naći neku zamjerku. Od prijevoza, preko hrane i gostoprimstva. Zagreb i utrka svima uvijek ostanu u lijepom sjećanju. Ove godine ponovno je slavila Mikaela Shiffrin. Četvrti joj je put u karijeri na glavu stavljena kruna. Pomela je konkurenciju, a to je realno bilo i za očekivati. Pomela je konkurenciju baš kao što i ova utrka na Sljemenu u mnogim stvarima pomete neke druge utrke Svjetskog kupa. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića