Obavijesti

Sport

Komentari 10

Šok na startu priprema: Mihiću pukli ligamenti, propušta Euro!

Šok na startu priprema: Mihiću pukli ligamenti, propušta Euro!
1

Lijevo krilo hrvatske rukometne reprezentacije Lovro Mihić (24) u utorak kasno navečer morao je na Kliniku za traumatologiju u Zagrebu zbog teške ozljede desne noge. Euro je završena priča

VIDEO

Već prvi dan priprema za Euro sljedeće godine hrvatska rukometna  reprezentacija pretrpjela je veliki udarac. Lovro Mihić (24) teško je ozlijedio desnu nogu i neće ga biti na smotru koja će se održati od 9. do 26. siječnja iduće godine!

Pokretanje videa...

05:15

Mihić je kasno u utorak završio na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju gdje su mu potkoljenicu stavili u longetu. Fotografiju je na društvenim mrežama objavio glavni fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba uz opis:

"I kad je teško, on je s osmijehom. Miha kralj".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I lad je teško on je sa osmijehom😁😁😁 Miha kralj💪💪💪

Objavu dijeli Damir Kajba (@damirkajba)

Radi se o puknuću prednjeg talofibularnog ligamenta, glavnog stabilizatora zgloba. Longetu će na nozi nositi tjedan dana, a nakon toga krenut će s rehabilitacijom koja će do prvog treninga, potrajati oko šest tjedana, izvijestili su iz saveza.

Lijevo krilo Wisle Plock ostat će uz reprezentaciju za vrijeme priprema u Zagrebu jer će tako imati maksimalnu medicinsku skrb.

Okupila se Červarova 'djeca': Finale im treba biti motivacija
Okupila se Červarova 'djeca': Finale im treba biti motivacija

Lovro Mihić započeo je karijeru u Zagrebu kao desetogodišnjak i bio je kapetan u svim uzrasnim kategorijama, a 2015., na želju tadašnjeg izbornika Željka Babića, prešao je u bjeloruski Meškov Brest. On ga je i uveo u hrvatsku A-reprezentaciju.

Na velikim natjecanjima za "kauboje" debitirao je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 2017. u utakmici protiv Saudijske Arabije te je pomogao u rotaciji kako bi odmorio Manuela Štrleka. Na istom je Mundijalu protiv Čilea zabio osam golova iz osam pokušaja i proglašen je igračem utakmice.

Pokretanje videa...

00:15

Inače, radi se o momku kojemu je, uz rukomet, velika strast i karate, gdje je kao dijete dogurao do smeđeg pojasa.

U izostanku Štrleka, a sad i Mihića, Červar će muku mučiti tko će biti zamjena zagrebašu Davidu Mandiću (22). Na proširenom su popisu na toj poziciji još Mandićev klupski kolega Valentino Ravnić (24) te Nexeov Marin Jelinić (23).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović