Sport

Komentari 3

Šok u Parizu: Mektić i Pavić ispali od Belgijaca u 2. kolu

Šok u Parizu: Mektić i Pavić ispali od Belgijaca u 2. kolu

Nakon sjajnog prvog dijela sezone i osvojenih devet turnira zaključno s olimpijskim u Tokiju, nastavila se kriza Mektića i Pavića koji su izgubili pet od osam posljednjih mečeva

Prvi par svijeta, olimpijski pobjednici iz Tokija, hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić okončali su svoj nastup na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Parizu već nakon svog prvog nastupa, uspješniji su u susretu 2. kola bili Belgijanci Sander Gille i Jeroen Vliegen sa 6-3, 7-6 (6).

U prvom setu naš je par izgubio servis kod rezultata 3-4 što je bilo dovoljno Belgijancima da tu dionicu riješe u svoju korist.

Drugi set počeo je mnogo bolje za Mektića i Pavića koji su poveli sa 3-0, no odmah zatim Pavić je s nekoliko dvostrukih pogrešaka još jednom pokleknuo na svom početnom udarcu pa su Belgijanci stigli do 3-3. O pobjedniku drugog seta tako je odlučivao "tie-break" u kojem se ključnim pokazao promašaj Mektića na voleju kod rezultata 6-6. Belgijski je par zatim uspješno servisom okončao posao.

ATP 500 - Rotterdam Open

Gille je tako drugi tjedan zaredom svladao Mektića i Pavića, prošloga tjedna je u četvrtfinalu Beča slavio s Nijemcem Dominikom Koepferom.

(SP)CANADA-TORONTO-TENNIS-NATIONAL BANK OPEN-MEN

Nakon sjajnog prvog dijela sezone i osvojenih devet turnira zaključno s olimpijskim u Tokiju, nastavila se kriza Mektića i Pavića koji su izgubili pet od osam posljednjih mečeva.

Najčitaniji članci