Obavijesti

Sport

Komentari 20

Šok za Ćaletu-Cara i društvo! Dobio ih engleski trećeligaš...

Šok za Ćaletu-Cara i društvo! Dobio ih engleski trećeligaš...
2

Marseille je u prijateljskoj utakmici šokantno izgubio od engleskog trećeligaša Accringtona koji je prošle sezone zamalo ispao i u četvrtu ligu. Igrao je i Ćaleta-Car, a završilo je na kraju 2-1 za Engleze...

VIDEO

Prijateljske utakmice služe klubovima u pripremama za novu sezonu i često se zna dogoditi da jači klubovi izgube od slabijih, no da baš trećeligaš dobije slavnog prvoligaša, e to je već neobično.

Marseille je u prijateljskoj utakmici šokantno izgubio od engleskog trećeligaša Accringtona koji je prošle sezone zamalo ispao i u četvrtu ligu. 'Ma lako ćemo mi to', pomislili su Francuzi. Vjerojatno nisu ni znali za Accrington, a kamoli za njihove igrače, koji su se na kraju pobrinuli da itekako saznaju tko su oni.

Na kraju je bilo 2-1 za Engleze, a u debaklu je sudjelovao i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car koji je odigrao drugo poluvrijeme. I on se utopio u sivilo svoje momčadi te nije uspio preokrenuti stvari na terenu.

Trener Andre Villas Boas igrao je prvo i drugo poluvrijeme s različitim sastavima, no svejedno nisu uspjeli okrenuti žilave Engleze. Govoe su zabili McConville i Zanzala, dok je za Marseille precizan bio Florian Thauvin. 

- Bili smo umorni od treninga na ovim napornim pripremama. Ostala nam je još utakmica protiv Rangersa, moram odmoriti igrače. Večeras rezultat i igra nisu bili na našoj strani. Nakon što sam uveo drugu momčad u drugom poluvremenu izgledali smo bolje. No bolje da smo sad izgubili, pa da možemo pobijediti u Ligue 1. Moramo nastaviti marljivo raditi kako bi bili spremni za prvo kolo protiv Reimsa - opravdao se Villas Boas i to na tečnom francuskom.

Dimitri Payet, Thauvin, Germain. Svi oni predstavljaju zvijezde za igrače engleskog trećeligaša, a Accrington im je na kraju očitao pravu bukvicu i pokazao kako je nešto najgore kada podcjenjujete nekoga. Francuzima pripreme u Engleskoj sigurno neće ostati u lijepom sjećanju. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...