Obavijesti

Sport

Komentari 62

Šokirali Schalke: Galatasaray u četvrtfinalu nakon 12 godina!

Šokirali Schalke: Galatasaray u četvrtfinalu nakon 12 godina!
10

U jeku napada Schalkea, u 95. min. uslijedila je kontra i Bulutov gol za 3-2 pobjedu i početak slavlja Fatiha Terima, igrača, ali i velikog broja Turaka na tribinama Veltins Arene

VIDEO

Bilo bi zaista sjajno da na povratku kući možemo istodobno slaviti Didierov rođendan i prolazak među osam najboljih momčadi, rekao je kapetan Galatasaraya Selcuk Inan uoči uzvratne utakmice sa Schalkeom.

Slavit će i to kako, najveći uspjeh kluba u Europi još od 2001.! Pobijedili su Schalke 3-2 i nakon 12 godina ušli u četvrtfinale Lige prvaka!

Rezultat iz prve utakmice nije im odgovarao, završilo je 1-1, no uzdali su se u činjenicu da bolje igraju na tuđim stadionima nego kod kuće. Utakmica je bila fantastična, 1. poluvrijeme pripalo je Turcima, nastavak u potpunosti njemačkoj momčadi, a gledatelji su vidjeli čak 35 udaraca! 

A nije dobro niti počelo, gužva nakon kornera u 17. minuti i Schalke je vodio. Odgovor je uslijedio ubrzo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hamit Altintop zabio je 'svojima', čudesan udarac s oko 25 metara. Altintop je četiri sezone igrao za Schalke, a rođen je u Gelsenkirchenu. Gol je slavio ljubeći grb kluba 'bez pardona' prema bivšem poslodavcu. 

Tri minute prije odmora 'stroj za golove', Burak Yilmaz, ponovno je pokazao zašto ga želi i sir Alex. Osmi gol u LP-u ove sezone, s Cristianom Ronaldom je prvi na ljestvici strijelaca.

Bastos je donio nadu pola sata prije kraja, a onda je u jeku napada, u 95. minuti, uslijedila kontra i Bulutov gol za početak slavlja Fatiha Terima, igrača, ali i velikog broja Turaka na tribinama Veltins Arene.

Drogba će pamtiti 35. rođendan...

OVDJE pogledajte sažetak utakmice.

Nenadoknadiv izostanak Huntelaara

Prvi strijelac Schalke je ozlijeđen i 'rudarima' je to bio pretežak udarac. Klaas-Jan Huntelaar ove je sezone zabio 16 golova, četiri u LP-u...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu